<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我可以做d咩..
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 我可以做d咩..

唔該幫我del左貼錯果個..

問男:
就算你以經有女朋友,但係有D咩女仔會吸引到你中意佢

靚?得意?要人保護?

同埋有左女朋友既男仔係咪一定唔會中意第2 D女仔?

有冇人試過有左女朋友但係都中意第2個女仔?

好慘..中意左個有女朋友既人
但係我又唔識個男仔架...

我可以做d咩..

我知佢有注意到我
初初我同佢成日一見到對方時就會互相對望,係一路望住3,4秒,感覺好似望到縮開眼神先肯轉移視線

但係近期有次,我地都係係一見到對方時就一路望住,大約3秒之後,佢就縮開眼神向下望...
點解?之前唔係咁架..
自由社會,公平競爭!
唔襯後生同人爭下唔通四十先爭?
既然望得三四秒,
可以用最老套招數,例如行近佢然後跌散紙落地,踎低執仲扮失平衡跌低,下次見到面佢會同你講野架啦~
地鎮南崗一派溪山千古秀
門朝大海三河合水萬年流
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-30 02:22 PM:
唔該幫我del左貼錯果個..

問男:
...

好慘..中意左個有女朋友既人
盡量幫你答啦.....
但有一個問題:
你唔識個男仔但又鍾意佢....仲知佢有女朋友tim?

好似我咁...拍過兩次拖.....但兩次都係暗戀先...跟住表白先開始

一個人愛上左一個人....就會忽略身邊好多野...就算幾索既女仔可能都唔會留意
除非佢係玩玩下果d.....如果係既話.....咁都未必會對你認真
唯一既就係等佢地分手...如果你唔介意既話就主動同個男仔講你鍾意佢
唔係就要慢慢等啦

我自問唔係專家,我上次有困難去港男搵人幫手
我個人建議你可以去港男問一問我地既版主大皇兼媾女王-boyboy
我相信佢可以俾到一d更專業既意見你既

如果你想搵佢...我再同你講埋o係邊度可以搵到佢啦

[ Last edited by eqhigh on 2006-9-30 at 02:49 PM ]
Originally posted by Chenjinnan at 2006-9-30 02:43 PM:
自由社會,公平競爭!
唔襯後生同人...
多謝你支持我..
Originally posted by eqhigh at 2006-9-30 02:48 PM:

盡量幫你答啦.....
但有一個問題...
我係港男問過啦
個boyboy好勁架?你講到好似好勁咁????

佢話有女朋友既男仔都會中意第2個,
唔知真唔真呢

如果佢同佢女朋友關係都ok好
但係又未去到勁勁勁恩愛既男仔,都有可能中意第2個女仔?
就算你以經有女朋友,但係有D咩女仔會吸引到你中意佢
-------靚?得意?要人保護?

鐘意一個人...即係可以講係有好感已經係鐘意...
所以你講既所有都有可能...太多不能總括

--------同埋有左女朋友既男仔係咪一定唔會中意第2 D女仔?
我相信好多問題你都知答案吧...鐘意實在不是太深入的東西,所以
有無女朋友都一樣會鐘意第二d 女仔or 女方都係一樣ja...
或者好似你有女朋友都會鐘意某某女明星吧...
又或者你有女朋友都會睇av女優吧...
情況你可能會話好似唔一樣...但係其實都是一樣ja
你認識左個女仔好像你鐘意既女星,av 女優情況就是一樣吧...
問題鐘意並不是不對
只係自己點樣控制防止這個情況加深錯誤ja...再令自己真係做錯事就不好吧...

---------有冇人試過有左女朋友但係都中意第2個女仔?
當然有

----------好慘..中意左個有女朋友既人
          我可以做d咩..

我覺得你大可以等佢...如果你真係愛佢...等唔係一個問題...
但係我唔係咁見議係佢有男朋友既情況追佢...
你搶得到,遲d 一樣有人可以搶到你...我唔知你明唔明真正既意思...
因為好老實,我睇你既意思...其實你同佢都唔係咁深入認識...
只係重外表上鐘意大家...真係比你追到佢唔要個男朋友同你一齊...
遲d 又出現另一個男性係佢左右...好自然你對佢唔會100%信任
自然會有好多問題出現...好自然也沒有什麼結果...

比個意見你啦...你可以同佢做個朋友先ja...唔係追佢...
你可以認識佢多d 或者等佢認識你多d先...
唔洗咁急...咁到時佢可能因為某d 事散左既...你未再追都唔遲啦...

但係如果你係搵拍散拖...唔洗理咁多...破壞人地也無所謂...
咁我就無意見比你...因為我會睇唔起你...

[ Last edited by kaing on 2006-9-30 at 06:02 PM ]
佢會望一望你之後再向下望咁可能係佢好想望你一眼"但係又驚比你發現"你試下搵次唔望佢"睇下佢會唔會望第2度
Originally posted by kaing at 2006-9-30 05:56 PM:
就算你以經有女朋友,但係有D咩女仔會...
你誤會啦....我係個女仔喎??

我中意左一個有女朋友既男仔

唔係中意有仔既女仔...
Originally posted by sweetsweet at 2006-10-1 07:59 PM:

你誤會啦....我係個女仔喎??

我中意左一個有女朋友既男仔

唔係中意有仔既女仔...
哈哈....SORRY 我成日直覺都覺得這裡只有男仔出問題...
真的對不起...不過我想解答的東西也都是差不多吧...

有女朋友既男...如果接受你一係就一腳兩船...
搶嬴,也不一定羅到寶...
還是果句...有緣千里能相會...
Originally posted by sweetsweet at 2006-9-30 03:47 PM:

我係港男問過啦
個boyboy好勁架?...
boyboy係港男區版主, 去開港男的朋友都知佢成日有艷遇

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ;page=1&fpage=2
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 我可以做d咩..

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。