<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家同d女同學/女同事玩過d咩淫野
返回列表 回復 發帖
have 彈bra before too
but that is not 正常社交禮儀 ar ma..-_-''
彈bra帶
Originally posted by cwc_tkd at 2006-11-15 11:19 PM:
同個36D女同學係屋企玩,
但冇扑. 因為佢M到..
我玩佢對奶, 佢含我碌野.
狂打車輪
呢d唔係叫玩淫野咁簡單la
今次輪到我俾人玩
今日我要向全班同學介紹一本書,我選了一本從來也沒有看過的中國後宮秘史來說,當我說的時侯,自然要想諗番以前睇肠類似既書既內容,結果說得好勉強,但這不算恐怖,恐怖的是,說完之後,我旁邊的同學拿來看看,發現裡面的全都是關於性的東西,於是勁話我睇咸書...我自問響學校圖書館借,借果時只睇書名,點知會係果d野姐,但佢地唔理,成班人一轉堂就勁嘈,我果時仲要係做紀律,今次真係...唉!
.
Originally posted by 155220 at 2006-11-16 08:40 PM:
今次輪到我俾人玩
今日我要向全...
你今次真係老貓燒鬚
The Best
冇女仔fd呀~~~勁慘
上樓梯從後打佢囉由,幾個男仔一起揸佢,......重有太過份,係度唔講得....怕扣分...anyway,野獸表現
Originally posted by manid903 at 2006-11-19 10:02 PM:
上樓梯從後打佢囉由,幾個男仔一起揸佢,......重有太過份,係度唔講得....怕扣分...anyway,野獸表現
個女同學靚唔靚ga ?
The Best
Originally posted by SCM at 2006-11-16 08:12 PM:

呢d唔係叫玩淫野咁簡單la
WA!!! 好激 !!
Originally posted by 文彼得 at 2006-11-19 03:45 PM:
冇女仔fd呀~~~勁慘
me 2 ...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家同d女同學/女同事玩過d咩淫野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。