<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。
返回列表 回復 發帖
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-22 22:44:
% Z3 X, L, G. `# l0 N: Z0 a+ y+ G1 W, T
* D+ K1 w7 D1 c2 x
其实江總全名系边个?
4 V) r( q. n; h他有几威咧?你地好似好尊敬他既?
; D& G: O6 h( y提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容, 但係切記保護好你嘅蘿菗, d死鬼佬除左所謂親切笑容之外, 仲鍾意通你櫃......
Originally posted by guswan at 2006-11-22 11:35 PM:; \! e; Y* ^& k$ ]9 K
朋友,你從笨珍還是馬六甲來啊?
) u8 g& K2 Z9 G

0 u( }3 K& U3 w: K! i点解你会认为我系馬六甲黎既咧?
! y0 ?0 I  e  z" @- x+ q7 p9 L6 ^我系霹雳州人黎既,怡保都系属于霹雳州既。。。
Originally posted by bigfish at 2006-11-22 11:22 PM:
" c7 I5 D+ ~$ c4 d# @8 b千祈唔好去金紫荊呀, 你幾多歲? 唔過六十都唔好去金紫荊
# y+ t) z- D4 x" p' o! E, R( l要去梗係去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方識下外國朋友, 感受一下外籍人士o既親切笑容啦
/ O  d/ n' ^0 K  d6 k

1 F+ P# w9 ]/ g) t, J9 N( c0 |4 w点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?; ^! e3 h' \3 g8 I% R/ V- M) e
好闷架?
0 {  Y) y# a" f/ p: X+ L乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:13 AM:  W' ~6 C. q3 m1 [+ n5 X
係囉, 去中環, 金鐘, 尖沙咀呢d 地方...
4 C. j" o7 ?$ _' O) C5 _5 M' e4 l+ Y! g) H* E
多谢打狗棒既提醒,在下定必紧记!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 01:07 AM:( j0 x) Q; o( C) L
6 [+ C0 j) _% M# y: a5 C/ W6 T
提倡與"相對論"齊名的"三個代表"論的江澤民江總您都唔識? 點學人出嚟襯......???
; k6 D% G* i/ H1 X9 Q7 E  q0 l" U( v& V5 E* K
讲真喇。。。我真系唔识他哦,但系都唔系甘出奇喈!' [% x- M7 ]: o1 A; Z
如果我系香港人都唔识他,甘先出奇喇嘛!!% A' B" K9 s* X
比如我话,你知唔知 Tunku Abdul Rahman 系乜水,你唔知都唔出奇架!!
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-23 01:37:
1 I8 y& x3 m* k- P% s# F8 h# v
6 N6 G: `1 k5 a: R" l6 }3 j* o
! I. ]+ l+ y( U& t. P  s点解唔過六十都唔好去金紫荊咧?
" \$ [1 g) e. Z好闷架?/ V! F2 m* n# Y) Y/ L& a( W
乜黎到香港,唔系应该識下香港人、感受下香港人親切笑容既咩?
0 Z. T+ ]0 b6 b* _9 L7 _6 M佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
Originally posted by 打狗棒 at 2006-11-23 10:04 AM:: o  o0 I4 K3 v8 |! V( o, l

7 E& B6 }& J  `佢比鬼佬通得櫃多,幻想自己係鬼佬,所以處處幫鬼佬講嘢,唔使理佢......
0 j9 p, s. A8 ?8 u$ j# g7 X: [- _+ b
你点知架!?
1 M/ c* T! n; G% N& N下次通你櫃!!!
如果你夠錢ge
  |$ b3 A9 |# a6 Z+ f2 a我建議你去埋ocean park
, l* v) \$ b  Q1 s因為我覺得ocean park始終係hk ge地標& r0 x) C  y7 `/ f7 V+ `; B
同埋真係好玩過迪士尼lor..(計好玩..唔計睇卡通人物~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 小弟下个礼拜到香港旅游。。。

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。