<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家點睇肥谷買老翻咸碟斷正??
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2006-11-21 03:54 PM:

可以上網俾錢 download,一本道,冇理由唔識呱
吉沢明步現在只有有碼所以先去
蠢啊!身為公眾人物就要小心ma
.
Originally posted by austin666 at 2006-11-21 10:32 AM:

咁應該買大陸AV先係窩
可以推動大陸的經濟,AV產業的發展,製造就業...........
買大陸AV,甘咪会减少大陸AV既票房?
甘做唔系反而会阻碍AV產業的發展咩?
Originally posted by Maxson85 at 2006-11-21 06:00 PM:

買大陸AV,甘咪会减少大陸AV既票房?
甘做唔系反而会阻碍AV產業的發展咩?
票房邊度買票?
蠢呀............D狗仔隊......

咁鬼無聊.......無D建設性 ~~
我忽然諗到D野

好多餐廳\商店都會貼D
名人\藝人幫襯過的照片以作招來
咁肥谷咪唉......
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-21 06:14 PM:
蠢呀............D狗仔隊......

咁鬼無聊.......無D建設性 ~~
我覺得狗仔隊今次都打左影藝界一巴
自己都唔買正牌用番版
日後出黎反盜版的人
都應該先正其心
Originally posted by austin666 at 2006-11-21 11:04 AM:
其實你地全部錯曬

肥谷目的係要俾...
好偉大la !!!!
Originally posted by chungngo at 2006-11-21 07:57 PM:

好偉大la !!!!
幫佢搭台
Originally posted by austin666 at 21-11-2006 18:25:

我覺得狗仔隊今次都打左影藝界一巴
自己都唔買正牌用番版
日後出黎反盜版的人
都應該先正其心
不過狗仔隊咁做好無謂囉.........
佢地又唔係唔知香港唔係套套AV都有正版賣...........
咁唔通想睇嗰套但係因為只有翻版而唔睇咩...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 大家點睇肥谷買老翻咸碟斷正??

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。