<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 回到童年 ... 鍾意邊套卡通多d ???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 大優勢 at 2006-11-21 12:35 AM:

我27兄弟
被ban左既甘國武 23
Originally posted by guswan at 2006-11-21 12:36 AM:
死,變左chatroom~
無計 , 班色狼都無童年既~~
Originally posted by 大優勢 at 2006-11-21 00:37:

你想講咩呀
november24?
Originally posted by guswan at 2006-11-21 12:38 AM:

高立的未來世界,有冇睇過?宮大師電視劇
有呀 , 不過睇唔曬
Originally posted by guswan at 2006-11-21 12:39 AM:

november24?
哦...我知你講乜啦
我說我27歲
Originally posted by 大優勢 at 2006-11-21 00:41:

哦...我知你講乜啦
我說我27歲
我以為同日生日...............
Originally posted by guswan at 2006-11-21 12:51 AM:

我以為同日生日...............
唔好意思喎

不過風之谷真係一套到我死都不能忘記既MOIVE

結尾既音樂..........  真係吾記得老豆都吾會記得首正音樂呀
Originally posted by guswan at 2006-11-21 12:38 AM:

高立的未來世界,有冇睇過?宮大師電視劇
e套卡通電視劇我超鍾意,其次''冒險少女那丁亞'' &''鋼之鍊金''....之後''長蹆叔叔'' & ''鬼馬呠呠車'' & ''千年女王'' &''3X3eye''  &''幻法小魔星''....

至於宮崎峻卡通電影.....首選魔女宅急便.....因為夠平凡,平凡安定既生活feel

以前小學有年暑假(1988~1992年左右,在千年女王前).....睇TVB有套卡通......講人貓戀.......個主人公養左隻貓,好錫隻貓,点知有日失左踨,.........隻貓原來比人捉左去做實驗......变左貓頭人身.....之後主人公去搵貓,發現左個實驗......佢破壞左實驗,但比人追殺.......隻貓救佢死左

有冇人知e套卡通叫咩名

[ Last edited by playbr2 on 2006-11-21 at 01:08 AM ]
......而家d卡通唔同曬啦! 我細個星期日一早就起身睇GI JOE........ 又有橙路...
童年係睇"妖獸都市"架~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 回到童年 ... 鍾意邊套卡通多d ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。