<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 回到童年 ... 鍾意邊套卡通多d ???
返回列表 回復 發帖
我E個年代只有《多啦A夢》.........................
Originally posted by playbr2 at 2006-11-21 01:07 AM:

e套卡通電視劇我超鍾意,其次''冒...
''幻法小魔星''有d咸味wo~
仲記得楊彩妮唱主題曲~古列古列古列
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by qqwqqwqqw1 at 2006-11-21 11:01 AM:
點解無叮噹
衣家果d有d都好睇嫁,不過無記唔買之ma
叮噹好好睇 !!
EVA la...真係細細個飲佢ge奶水大 !!!
仲有好多...一set的魔神英雄傳都好正 !!!!!
Originally posted by Edgar Davids at 2006-11-21 17:51:

爺爺生...
係公公,我啊女係你啊媽,並唔係你啊爸.
啊女真勤力,係咁生,唔通何厚華又話生3個?

"愛新博人"有冇人記得套卡通叫咩名?
Originally posted by guswan at 21-11-2006 21:30:

係公公,我啊女係你啊媽,並唔係你啊爸.
啊女真勤力,係咁生,唔通何厚華又話生3個?
咁咪阿公囉.........................
你個女今次係......意外黎架......
Originally posted by at 2006-11-21 06:04 PM:

''幻法小魔星''有d咸味wo~
仲記得楊彩妮唱主題曲~古列古列古列
小小喇....那丁亞都有

幻法小魔星故事後來發展得超正!!!!講團體比賽,one on one ,似幽遊白書咁
Originally posted by playbr2 at 2006-11-21 23:59:

小小喇....那丁亞都有

幻法小魔星故事後來發展得超正!!!!講團體比賽,one on one ,似幽遊白書咁
咁即係全部源自"魔介"?
Originally posted by guswan at 2006-11-22 12:02 AM:

咁即係全部源自"魔介"?
吾係.....只是比賽方式似.....自己D隊友係一直競爭緊既對手,但突然出現左一班勁人.....所以聯手抗敵
我鐘意風之谷,因為另一套我冇睇過
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 回到童年 ... 鍾意邊套卡通多d ???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。