<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 12月4日 英超 曼徹斯特城
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 12月4日 英超 曼徹斯特城

半場主客和 主 曼城 2.05

今季曼城無連勝紀錄,而屈福特客場,上半場輸和梅花間竹出現。

搏半埸主客和主比較安全,以防曼城下半場被追和。

今季曼城好似踢風流波咁,自己有自己踢,唔降班就訓係度踢都得。

曼城前鋒多,但入波真係小得驚人,可話係前鋒黑洞!

Manchester City (from): Weaver, Hart, Isaksson, Richards, Onuoha, Dunne, Distin,
Thatcher, Jordan, Trabelsi, Barton, Reyna, Hamann, Beasley, Ireland, Samaras,
Corradi, Vassell, Dickov.

Watford (from): Lee, Chamberlain, Chambers, Mackay, DeMerit, Doyley, Stewart,
Shittu, Mariappa, Francis, Mahon, Spring, Bangura, Smith, Henderson, McNamee,
Young, Bouazza, Priskin.

[ Last edited by locklock on 2006-12-4 at 11:53 PM ]
Originally posted by locklock at 2006-12-4 23:47:
半場主客和 主 曼城...
locklock兄.....呢場我覺得主客和都有可能......no bet...
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-12-4 11:51 PM:
locklock兄.....呢場我覺得主客和都有可能......no bet...
半場主客和 主 賠率剛剛已由 2.05 變成 1.95 了

主客和的賠率亦剛由 1.50 變成 1.45

其實我咁開個題係咪無問題,因為我驚驚,見無人開。
個個都係玩虛疑加分遊戲,但真實買乜就唔多願分享。

[ Last edited by locklock on 2006-12-5 at 12:04 AM ]
Originally posted by locklock at 2006-12-4 23:57:

半場主客和 主 賠率剛剛已由 2.0...
locklock兄....唔好意思...雖然離題.....
但我好想聽聽你意見....
你覺得後晚阿仙奴會唔會真係打和.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by feuosma at 2006-12-5 12:05 AM:
locklock兄....唔好意思...雖然離題.....
但我好想聽聽你意見....
你覺得後晚阿仙奴會唔會真係打和.....
今季睇過一場阿仙奴主場對中央陸軍比賽,十射十唔入,精彩萬分,連空門都可以打飛機。

亦睇過一場波圖客場絕殺中央陸軍,因為中央陸軍剛坐完七個小時飛機,為了俄超冠軍。

其實買細最好,因為這一組阿仙奴,波圖,中央陸軍平均每場不失多過一球!

Originally posted by locklock at 2006-12-5 00:12:

今季睇過一場阿仙奴主場對中央陸軍...
thx locklock兄....
l唔知ocklock兄記唔記得...果場路斯基有球面對空門橫傳.....我重買重阿仙奴win.....
話番轉頭...今晚呢場唔好話買....連去諗既意願都冇.....
兩隊都shot shot地....冇謂搏呢d比賽.....
阿仙奴有機會造波, 波膽一比一穩陣
Originally posted by feuosma at 2006-12-5 12:22 AM:
thx locklock兄....
l唔...
唔好意思,我過場買佐阿仙奴半場主客和 和,下半場無睇去佐訓覺。
第二朝起身見到佢和佐,都好難理解。

其實昨晚西維爾和薩拉戈薩買半場主客和 上盤過邊都過到關,但下半場離奇大迹轉,
就好多人都估佢唔到。

昨晚我買了即場大細西維爾 大 串 皇馬 大,FIN。

Originally posted by locklock at 2006-12-5 00:32:

唔好意思,我過場買佐阿仙奴半場主...
哈哈...失覺失覺...原來係賭王.....
我呢輪就輸到嘔......
訓先...明天再傾.....我呢兩日歐聯就靠你啦......
後日歐聯
波圖 對 阿仙奴
馬會和波得1.75
今朝仲有1.8

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 12月4日 英超 曼徹斯特城

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。