<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘佬色文將走情趣路線 , 遠離暴虐~~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 01:21 AM:

我岩岩轉型咋大佬~~
咁姐話作風不变,只刪去虐待情節就叫轉型好野
Originally posted by playbr2 at 2006-12-20 01:40 AM:

咁姐話作風不变,只刪去虐待情節就叫轉型好野
咁由 強迫>>>你情我願 , 咁都叫無唔同???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 01:44 AM:

咁由 強迫>>>你情我願 , 咁都叫無唔同???
你d手法咪同出一徹,d技巧野咪又係咁款,只係發展由強迫>>>你情我願 咁樣咋
Originally posted by playbr2 at 2006-12-20 01:47 AM:

你d手法咪同出一徹,d技巧野咪又係咁款,只係發展由強迫>>>你情我願 咁樣咋
我之前只注重花式 , e+想描寫多d心理表情變化
但唔一定要好似你咁~~

唔好我謙d你就以為自己岩晒 !!!
Originally posted by playbr2 at 2006-12-20 12:38 AM:

對付熟女......玩脅迫類形一流......
绝对正确!!!
兄弟喜欢哪个熟女?
Originally posted by mayi at 2006-12-20 01:54 AM:

绝对正确!!!
兄弟喜欢哪个熟女?
你唔再遲d , 我訓啦~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 01:51 AM:

我之前只注重花式 , e+想描寫多d心理表情變化
但唔一定要好似你咁~~

唔好我謙d你就以為自己岩晒 !!!
蠢才我只係將人既心理變化話比你知,等你自己去摸索、索造.....你一d都吾謙,只係扮謙.........所以你以為自己岩晒!!!!
Originally posted by mayi at 2006-12-20 01:54 AM:

绝对正确!!!
兄弟喜欢哪个熟女?
又忘記了嗎

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=3
Originally posted by playbr2 at 2006-12-20 02:04 AM:

蠢才我只係將人既心理變化話比你知,等你自己去摸索、索造.....你一d都吾謙,只係扮謙.........所以你以為自己岩晒!!!!
你呢d人奇怪 , 成日有d色文想法
又唔肯自己作 , 夾硬叫人作
人地唔肯照你意思 , 你就嘈三嘈四
Originally posted by 我愛章小慧 at 2006-12-20 08:16 AM:

你呢d人奇怪 , 成日有d色文想法
又唔肯自己作 , 夾硬叫人作
人地唔肯照你意思 , 你就嘈三嘈四
儍佬!!!!你話想作熟女形,咁我先話比你知現實之中熟女形既思想係点,等你吾洗成日諗來諗去都係嗰幾味(因為你d想法多數冇乜情理可言).......再這,我對你嗰d熟女冇興趣,咁我因乜事會夾硬叫你照我意思作ㄚㄚㄚㄚㄚ,自討苦吃!?!?!........以事論事,咁你要以熟女為材,但你文章手法膚淺,戲路單純,我比意見你,話你知熟女吾係你諗得咁簡單,因為寫熟女题材要有番咁上下佈局,先會釣出熟女獨有既韻味..............並吾係你所諗,同一過熟女你情我願搞下就算,咁同换上一個妹妹仔你情我願搞下,咪又一樣..........你咁寫只會浪費左熟女獨有既本質之餘,又吾可以發揮出熟女所包含既韻味,更加吾可以改進你任何既寫作技巧...........咁照你意思作,做一個大鼻既井底之蛙囉!!!!人地講既野就係言之無物既妄想,你才是真正的永久的皇道,你己經冇雖學習,世人要以你為榜樣,因為你的文章盡善盡美
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 甘佬色文將走情趣路線 , 遠離暴虐~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。