<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-12 09:56 AM:

傻仔﹐不如直接同佢講話~~ 我好...
呀。。版主。。。恭祝你新BAND 房 。。開張大吉。。
D “架生“   睇起黎  好掂 播。。。有無自己寫下歌0甘呢?

謝謝你寶貴的意見。。
當 未清楚敵人的低勢 既 時候 。。唔敢 輕舉莽動。。。。
萬一衰左。。。。後果 真 系。。。。。可能有排搞。。。
所以今鋪。。。先至 畏首畏尾。。。。

諗住今日小試牛刀。。。。但系。。。臨門一腳。。

人地個手提突然響起。。截左胡。。。

X@# !。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。

[ Last edited by vv1668vv on 2007-1-13 at 12:39 AM ]
Originally posted by d228216 at 2007-1-12 09:02 PM:

嘩呢個企鵝bb 好似D BB 你呀~~~
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-13 12:37 AM:

呀。。版主。。。恭祝你新BAN...
笑死我~~咁你第二日試過囉﹐長試長有GA MA~

個BAND 房新落成﹐成班一齊SET up﹐都幾過癮~~~

得閒咪上黎參觀o下囉~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-13 12:47 AM:
笑死我~~咁你第二日試過囉﹐長試長有GA MA~
個BAND 房新落成﹐成班一齊SET up﹐都幾過癮~~~
得閒咪上黎參觀o下囉~~
系既 系既。。。。自己 應該  進取D ,,,,

唔知道點解。。。 平時好似 WD40  。。。
硬系。。。一對住。。。對方 。。。
條“利” 就好似 打左 結  0甘。。。。講一句 說話。。
真系 有D 似。。林海峰 首 “流行曲”
三連音 三連音。。三連音。。三連音。。。。。。。。三連音音。。。
單刀真入,如果她聰明的話就會估到你想追佢,但如果佢佢絕就……………
問題係你識咗對方幾耐。
其實如果雙方識咗一段時間,約食飯其實係好普通同自然既事。
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-13 01:00 AM:

系既 系既。。。。自己 應該  ...
一係等熟o左先﹐冇理由無端端平時一句起兩句止突然請佢去食飯ga ma ( 唔好話我知你想aa ... )

你打結? 好現象﹐因為你真係like 佢囉~~ 不過加油呀~ 衝呀~ 世上冇咩難到你ga~
美人版主。。。

好多謝。。。你。。同埋 其他0甘多位。。既 鼓勵 同 相助。。。
你地既說話。。對於我黎講   就好似賽車。。中途入維修站。。 補給 一樣。
換條 肽 。。加 翻D 油。。
回一回氣。。。。再出去鬥過!

有你地既鼓勵。。我會試下 踩多两脚 油門!!

有好消息。。再為大家報導。。

PS…版主。。。相中人。。好鬼 野火。。。
如果 可以的話, 請順道 代向 自由神 打個招呼。。
唔该晒。。

[ Last edited by vv1668vv on 2007-1-14 at 05:15 AM ]
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-14 02:36 AM:
美人版主。。。

好多謝。。。你。...
惹唔惹火同自由神有咩關係je~~

好la 我呢排都好少見佢﹐我見到佢就得閒幫你同佢問候o下la o下~~
其實約佢食飯唔洗諗咁耐....各位朋友都比左好多意見你

最重要ge反而係你食飯有乜同佢講......

免得食飯時變左舊飯, 淨係呆左咁食飯,乜都唔講

到個陣時就真係因為肚餓而約佢去食飯la.....

一次機會ga ja, 到時失戀唔好話各位兄弟無講你知ar
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。