<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-15 05:08 PM:

惹唔惹火同自由神有咩關係je~~

好la 我呢排都好少見佢﹐我見到佢就得閒幫你同佢問候o下la o下~~
版主。。。0甘 快 又 換 左 畫 既 ?
不過 睇黎  只 貓 個 神態。。。真系好鬼。。“梭扶”

唔該曬。。你。。
如果你見到距。。就麻煩你
幫我 大大力 問候下距拉。。。THX!!
其實女仔好簡單,飯個個人日日都要食,唔需要諗計約人食飯!!~
想冇咁直接約人食飯咪話"搵日一齊出黎食餐飯啦"咁囉!!~
通常女仔都唔會直接拒絕你,不過你唔好驚瘀就得啦,因為約自己中意既人去
食飯通常都會好緊張,咁就會暴露左你係中意佢既心態!~~
搵d野叫佢幫你做
做完之後你話要報答佢
就請佢食飯
Originally posted by 文彼得 at 2007-1-16 10:43 PM:
搵d野叫佢幫你做
做完之後你話要報答佢
就請佢食飯
谢谢你的意见。。
不过呢。。我 跟 她 的关系。。
没有什么 事情 要 委托 她。。。
无论如何。。多谢你的意见。
Originally posted by at 2007-1-16 06:06 PM:
其實女仔好簡單,飯個個人日日都要食,...
THX !! 宝贵的意见。。
其实呢。。都有 试过 架喇。。。
不过。。到 真正 埋牙 (打真军) 约距既 时候。。
唔知道 点解。。。硬系  口侄侄 。。。
tell her directly
Originally posted by 文彼得 at 2007-1-16 10:43 PM:
搵d野叫佢幫你做
做完之後你話要報答佢
就請佢食飯
not that good
要個自己鍾意o既人幫自己做野, 可能會覺得你...
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-17 01:27 AM:

THX !! 宝贵的意见。。
其实呢。...
會唔會係你地未去到"朋友"咁熟呢?
因為如果熟o既話, 食飯真係好少事
唔自然反而會show倒你o既弱點

如果普通食飯都難開口o既話, 我認為你應該努力加深你地之間o既感情先
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-15 10:57 PM:

版主。。。0甘 快 又 換 左 畫 ...
係呀你唔知我換畫換得好快ga 咩???

一個星期換一次(icon ) ga ma~
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-17 03:29 PM:

係呀你唔知我換畫換得好快ga 咩???

一個星期換一次(icon ) ga ma~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。