<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-17 05:56 PM:

做咩je "畫"咪即係picture ja ma
Originally posted by 艾力克 at 2007-1-17 03:10 PM:

會唔會係你地未去到"朋友"...
全中!
因為呢。。還沒到。。朋友的關係。。(但系又好想到)
所以。。有D 難開口。。。
同埋呢。。。基本上。。 唔系太清楚 對方 底勢。。。
唔敢 輕舉妄動。
亦有可能系我 臨場表現 有 問題。。
可能系 我講野 “口侄侄” 搞到個氣氛唔自然。。

如果 對方 好似。。美人版主。。。
“冰雪聰明”“話頭醒尾” 仲 盞鬼 到不得了。。的話。。
可能 我 就 。唔會出現哩個問題。呢。。。。

Originally posted by trista_cheong at 2007-1-17 06:56 PM:

做咩je "畫"咪即係picture ja ma

要求 重贴 得唔得 架?
有時間一齊去食餐飯啦!
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-17 11:54 PM:

全中!
因為呢。。還沒到。。...
咁你真係要做倒朋友先啦
無端端叫人食飯, 就算人地唔好意思推都唔係咁好啦
普通關係, 但有不尋常o既舉動, 除非有"少少"好感或者唔討厭你, 否則多數會帶黎反效果

而且唔係朋友o既話, 唔清楚人地諗乜鍾意d乜, 食飯時又要搵話題黎講, 太刻意o既話又會覺得你無聊或者冇話題, 到時仲衰

總之, 追女仔依d野, 除非雙方都有好感, 否則唔建議你跳左個step咁快去食飯 (雖然食飯係好平常)

努力罷~
你約男還是女食飯先?
男既,就話阿媽今日冇煮飯,叫佢請你食一餐
女既,就話你識得有個飯局,你有冇興趣?
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-17 11:54 PM:

全中!
bro, 好耐冇見 !

bro 同佢熟唔熟架 ? 唔熟就得閒吹下水熟d 先啦

可以既, 話有果女性朋友生日
問佢買咩好, 得唔得閒放工去睇下幫下眼
順手食理飯啦

bro 計下自己條件過唔過到佢既要求先 ?
過到又合唔合眼緣先 ?
同佢食飯又有冇野講先 ?

god bless you~

全中!
你個衰仔呀

又無端端擺我上抬ga~~
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-17 11:55 PM:

要求 重贴 得唔得 架?
not a second chance la~~~

有人要我包到實﹐以後都唔show 自己個貓樣出黎﹐show 自己隻貓ge 樣就得~~
Originally posted by homan~ at 2007-1-18 07:45 PM:

bro, 好耐冇見 !

bro 同佢熟唔...
homan 多d 黎呀~~

欣賞你講愛情o野到位
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。