<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-18 09:37 PM:

homan 多d 黎呀~~

欣賞你講愛情o野到位
really?????
thc

其實kaka 仲到位呀...............
Originally posted by homan~ at 2007-1-18 09:42 PM:

really?????
thc

其實kaka 仲到位呀...............
呢度有好多戀愛達人ga

大家可以聚首一堂就好la~~
Originally posted by homan~ at 2007-1-18 07:45 PM:

bro, 好耐冇見 !

bro 同佢熟唔...
HELLO  HOMAN  真系好耐 无见。。近况如何 ?

你说得很有道理。我都赞成自己 睇定 D...
应该 要慢慢黎。。。

谢谢你的意见。
THX!
Originally posted by trista_cheong at 2007-1-18 09:50 PM:

呢度有好多戀愛達人ga

大家可以聚首一堂就好la~~
我就 “醉” 首 一堂 。。。
Date her in her birth, christmas eve or even when she is hungary

Originally posted by CoolCoolCool at 2007-1-19 05:34 AM:
Date her in her birth, christmas eve or even when she is hungary
謝謝意見。。。
(雙方關係 。。。基本相識,暫時未到 朋友 關係。。 )

生日可以 有幸同距 一齊 慶祝 當然 值得 高興。。
但有乜野方法可以知道對方 幾時 生日 同埋  肚餓 呢?
Originally posted by vv1668vv at 2007-1-19 01:09 PM:

謝謝意見。。。
(雙方關係 。。...
bro, 好耐冇見啦 !
好開心可以再同bro 吹水 !

之前小既去左某紀律部隊受訓
所以上唔到黎

要知佢生日
可以搵幫手收料 (女既好d , 因為少d 戎心)
可以去佢xanga / msn / icq check

肚餓就真係唔知啦

其實except 出去食飯之外
都可以去飲下野 / 收工返工 / 返屋企扮同路
借d 意同佢吹多d 水, 熟d 先
等佢信任bro, 冇咩戎心
覺得bro 又ok 既,
自然可以約佢出街

add oil !
Originally posted by homan~ at 2007-1-20 02:19 PM:
bro, 好耐冇見啦 !
好開心可...
謝謝你的意見。

恭喜 恭喜。。
紀律部隊,要步操。。又要崖庚抵野  可能辛苦一D..
不過 …收入 穩定。。而且 豐厚。。
以後就請大人 多多關照。
恭喜恭喜
Have a lunch?
無需要任何策略及藉口, 直接問, 有50%機會同佢食飯, 不問0%機會同佢食飯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 點樣開口約對方 食飯 好呢?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。