<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好辛苦** 有無辨法呢
返回列表 回復 發帖
Originally posted by avonlo_fiona at 2007-2-4 05:58 PM:
RE:咁多位

我真係好鐘意個男仔*我...
傻豬﹐呢d 咁ge 男仔理性d 黎講﹐真係唔要都罷! 

我經歷過妳呢種階段﹐我知有時妳迷戀一個男仔好難控制﹐但係我只可以講佢唔會係一個好男仔!如果佢係對妳好ge話﹐就唔應該同妳講話鐘意妳個frd… 咁樣折磨自己有咩意思??

不過點都好啦﹐人o地點講通常當事人都唔會聽ga la﹐總之妳有咩要傾訴要問﹐記得多d上黎呢個版﹐我諗會好多人聽妳ge 感受同經歷ga… 希望妳唔好為佢而傷心太多啦
ef竟然有咁多女會員 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-2-4 09:41 PM:
ef竟然有咁多女會員 ...
有幾多呀…… 我都想多d 呀…
Originally posted by trista_cheong at 2007-2-4 09:36 PM:

傻豬﹐呢d 咁ge 男仔理性d 黎講...
我會善用呢個版嫁啦**
唔係話揪秤樓主
但因為我讀數的,對logic會比較敏感
係第1個post你先話"佢鐘意左我個best fd"
之後係第10貼又話同佢唔係好熟
問題出係邊唔使我講啦
而且我也沒必要去考究佢地ge真實性

不過呢~我真係覺得個男仔應該唔係樓主你想像中咁好lor
呢個真係感覺,我沒法拿出半點証據><
但係我覺得你唔好再"鐘"個頭埋去啦
因為我覺得佢咁做,佢已經唔會認為佢同你有發展空間
佢會當你係亞妹(?)或者好似某d漫畫咁,使出"好人咭"
我在這裡要解釋一下,所謂的好人咭,就是當A認為B,or A對B說"你是一個好人",咁A就一定唔會同B一齊
當然,漫畫係咁ge,事實係咪咁就唔知啦,不過樓主明個意思ge話就ok啦

講真,你驚又點?你會做d咩嗎?(我並不是慫恿你出手做事)
其實,如果你真係鐘意(or應說愛)哥個人,我諗你應該唔會咩都唔做,任由自己的幸福飛走吧
簡單點說,樓主思想其實未自成熟,而且,拍拖仲未係好重要ge事,不然我覺得你應該一早去追左個男仔

最後問句,既然你的直覺一向都那麼準
怎麼不問問自己,憑直覺你會唔會同到個男仔一齊?

[ Last edited by sakura310 on 2007-2-5 at 09:28 PM ]
Originally posted by sakura310 at 2007-2-5 09:26 PM:
唔係話揪秤樓主
但因為我讀數的,對lo...
應該係第10 post果個至岩
(唔係幾熟)

要放手並不是件容易事呢
我都想,得咩
時間係能夠解決問題,將來唔同佢同班,見唔到就冇事,
但希望你唔係讀中一喇,如果唔係要你對佢到中七都有
排苦~
Originally posted by kuru at 2007-2-6 08:07 PM:
時間係能夠解決問題,將來唔同佢同班,見唔到就冇事,
但希望你唔係讀中一喇,如果唔係要你對佢到中七都有
排苦~
F.3
好少少啦
Originally posted by sakura310 at 2007-2-5 09:26 PM:
唔係話揪秤樓主
但因為我讀數的,對lo...簡單點說,樓主思想其實未自成熟...
真係好同意你講;正如我在#2所說的,樓主其實還只是個小女孩,思想未很成熟。不過,樓主,別誤會我小看你,思想不成熟,不等如感情不真摯;我相信你真係好鍾意該男仔,也相信你很痛苦——因為曾經經過過你呢個年紀的我們大都感受過這種痛苦。不過,相信大家,那是會過去的;雖然這未能幫到你解決你的痛苦,這起碼叫你知道它有一個限期的。將來有更多的快樂與幸福(當然偶爾也有一些其他痛苦)等著你呢。
I know that what'syour mind. But that boys said that to you!"At last, he treated you as a friend!"Being a friend is also not easy ga!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 好辛苦** 有無辨法呢

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。