<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有手心入黎幫下我(二)
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 有手心入黎幫下我(二)

而家有個女仔(乙)對我好好~
本來我都知唔應該同佢咁熟...因為我不嬲中意女仔甲~~~
好多時想疏離女仔乙~~但最後都唔忍心咁做~~實在做唔出
可以點做?
做fd姐冇乜野架
邊個正d先?
你肯定女仔乙鍾意你?你都無講……對你好好唔等如有問題喎……會唔會你多心左少少呢?願聞其詳。
Originally posted by specificness at 2007-3-31 04:40 PM:
你肯定女仔乙鍾意你?你都無講……對你好好唔等如有問題喎……會唔會你多心左少少呢?願聞其詳。
可能多心掛~~但對我好好呢野樣就好實在~~
好客觀~~身邊d fd都見得到.....因為咁
無論fd同唔fd ge人都無啦啦同我講話我地幾襯

不過諗真~~都係你講得0岩~~做fd ja....唔係一有野
just a friend ma...never mind.give urself more choice...kept in touch with both of them.try to figure out which one is suitable for u lor..

[ Last edited by luxiaofung on 2007-4-1 at 02:55 AM ]
Originally posted by luxiaofung at 2007-4-1 02:53 AM:
just a friend ma...never mind.give ...
咁樣做會唔會好雖???
呢d野,拖泥帶水仲衰
如果你決定唔比機會女仔乙就決絕d疏遠佢
唔好比佢有假既希望同幻想既空間,咁先係為佢著想既做法
唔忍心都要做架喇
二黎可以藉此強調你想要女仔甲,唔係其他人
Originally posted by luxiaofung at 2007-4-1 02:53 AM:
just a friend ma...never mind.give ...
或者先同乙一齊,玩夠就即散,再追甲
不過感覺上唔似 152634987 會咁樣做
Originally posted by Rika at 2007-4-1 11:42 PM:

或者先同乙一齊,玩夠就即散,再追甲
不過感覺上唔似 152634987 會咁樣做
.....好難做得出......
唉...係咪而家d人多數都好似你咁諗呢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有手心入黎幫下我(二)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。