<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » AV問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-12 11:08 PM:

其實咩叫 "殘" ???
係咪玩得太變態 , 所以會殘???
定係做得太多都會殘???
還是只係老果隻殘???
我就覺得做到殘啦
你睇下長瀨愛個乳頭同埋下體就知,黑到乜咁(雖然唔知係咪色素問題)
但睇得出係做到殘晒,佢個陰道口被人插到大個獅子個口
支持社民連!
Freedom Forever
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-12 11:08 PM:

其實咩叫 "殘" ???
係咪玩得太變態 , 所以會殘???
定係做得太多都會殘???
還是只係老果隻殘???
師兄真係利害~
就係呢3種...
3種都係不能逃避既殘~
Originally posted by Aivn at 2007-4-12 11:14 PM:

師兄真係利害~
就係呢3種...
3種都係不能逃避既殘~
咁我都變"老殘"羅~~
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-12 11:17 PM:

咁我都變"老殘"羅~~
話時話﹐我想問有冇專門研究日本當代色情產業生態ge 論文或文章睇???????  
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-12 11:27 PM:
話時話﹐我想問有冇專門研究日本當代色情產業生態ge 論文或文章睇???????  
我都想問下 , 點解你咁熟d av女優???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-12 11:29 PM:

我都想問下 , 點解你咁熟d av女優???
咁我日日都黎港男玩點會唔識呀大佬.....................  

你快d 答我先啦~~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-12 11:46 PM:

咁我日日都黎港男玩點會唔識呀大佬.....................  

你快d 答我先啦~~~
我唔通即作比你咩 ...
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-12 10:59 PM:

蒼井空 唔係轉戰正常娛樂圈咩???
佢又回歸啦~~~
Originally posted by Aivn at 2007-4-12 10:51 PM:

至於點解會拍4仔~
主要2個原因啦...

1. 賺多d $$
2. 人氣開始下跌, 要轉型博反彈

所以日本女優既星途通常就係:

水著(純情) --> 水著(性感) --> AV(3仔厚格) --> AV(3仔薄格) --> AV(4仔) --> AV(變態: SM, 後門, 排泄物...) --> 退隱
上面d野都係岩既......但解釋吾夠全面

日本AV 分 3仔 同 4仔 ...

3仔 可以公開發售,可以賣廣告......所以對於新入行既女優,多數會拍3仔先,咁可以提高名氣.........而且3仔 可以公開發售 , 姐係去影碟店,有得擺係架上面比人租 or 買 , 咁對於收入會多好多.......所以新人多數會先拍3仔......之後如果成功建立名氣,收入會越來越多....所以有好多出名的女優只拍3仔,搵夠就收山

既然3仔可以提高名氣 , 收入又多 .....咁点解又有人去拍4仔 , 原因如下

1.已經係知名女優, 有固定fans 族群 , 但年紀大左 , 再拍3仔會冇綽頭(拍左咁多年3仔),  所以改拍4仔 , 係想搵番以前一樣咁多收入 (例子: 金沢文子e加復出改拍4仔)

2.素人入行.....咩叫素人,就係大多數樣子一般般的女優.........素人入行,姐係佢吾係由大公司**發掘,ed大多數的女優初初只係諗住搵快錢,拍一兩套就收山,所以名氣對佢冇用,錢最實際......但亦有一少部分會跑出,(例子: 姫野愛 Ai Himeno) 佢就係素人入行,但成功令人注意,所以由99bb.cXm 拍4仔 轉至大公司拍3仔<----咁當然,要佢肯繼續拍先得喇, 有d 極品4仔....只得一兩套架咋

**(大公司會同女優簽1~2年約,又會同佢賣廣告,交上架費....如果冇番上下競爭力,豈不是賠了大本)

上面既例子當然沒有絕對的, 新入行拍3仔的未必一定好靚女 , 而且大公司都會有豬扒 .....可能就係叫大小通殺,另類空間吧 !!!  出件豬扒都有人要@.@ ed就叫市場......而新入行拍4仔的,都有極品,只係比較起上黎,罕見有極品出現......而且未必會好似大公司咁...''量產''

注:以上例子,只說明了以個體為單位的女優與3仔,4仔的關係....例如用於專拍劇情片,而多數起用大量素人的大公司SOD ,就不適用了

===========================================

3仔点解可以出屁屁.......因為日本法例上,屁屁不是用來性交的,所以屁屁不是性器官.....3仔只是不可以露出性器官......因此3仔有屁屁出現

<<完>>
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » AV問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。