<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » AV問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-12 11:46 PM:

咁我日日都黎港男玩點會唔識呀大佬.....................  

你快d 答我先啦~~~
為你而寫........
Originally posted by playbr2 at 2007-4-13 01:04:

為你而加........
為你而同發問人一齊睇緊........
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-12 11:27 PM:
話時話﹐我想問有冇專門研究日本當代色情產業生態ge 論文或文章睇???????  
我記得有本book 講av
playbr2君講得好詳盡,多謝資料﹗本人因工作關係,所以曾訪問過日本幾間AV製作公司,亦知道一些AV女優的故事。AV製作人說,約7年前的AV界曾出現重大變化,因當時的AV事業進入低迷期,日本仔開始看厭了一些大格片,反而對三級卡通有著濃厚興趣。正苦無對策下,其中一間AV公司推出一款超薄格的AV片,更挑戰法例拍攝「露毛」鏡頭。雖然因此大賣,但政府亦控告這AV公司,結果引來其他的AV公司向政府反抗。最後,政府亦准許AV片適量地「露毛」(小腹對下至陰部位置),但堅決不准露陰道,而肛門不屬性器官,所以不包括在內。至於AV女星經常引退後不久又復出,原因是她們大部份也將辛苦搵來的大筆錢,不是養仔就是買名牌,但最大原因相信大家也估不到,就是玩彈珠機玩到破產,她們每天花費在彈珠機的金錢可達60至100萬日圓(約HK$4-6萬多),玩彈珠的人輸多羸少(我班日本朋友也有幾位玩到輸身家),現時的AV女星每拍一套片收入約100萬日圓,一星期可拍三套左右,月經最少停拍一星期,她們無學識又駛慣玩慣,最後也要重操故業了。到臨近30歲,還未搵到好男人的話,就惟有繼續拍一些「熟女」系列片,當然,這時的身價也自然回落了。所以好多AV女星也很羨慕飯島愛和現在的夏目nana,因為前者做主持又出書,成為才女早已搵夠,最近重宣佈退出藝能界。後者亦開始踏入藝能界,做一些客串性質的節目。
有d題外話, 彈珠機有乜咁好玩?
Originally posted by hwkeung at 2007-4-13 03:56 AM:
哩個題外話我都有興趣想知...
佢地d彈珠機多到你唔信 !!
Japanese AV will sell much better if they take out those mosaic...
Originally posted by playbr2 at 2007-4-13 01:04 AM:

thz~^^
Originally posted by hwkeung at 2007-4-13 03:56 AM:
唔知似唔似澳門d 老虎機呢?

如果係差唔多ge 話你玩o下咪知囉~~
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-13 12:40 PM:

唔知似唔似澳門d 老虎機呢?

如果係差唔多ge 話你玩o下咪知囉~~
咁早???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » AV問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。