<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » AV問題
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sniper at 2007-4-13 01:26 PM:

咁口交夠有勁耐歷史, 咁洗唔洗打埋格仔係個口到? make下sense先啦
你痴左邊綫???
我講既野係回應 , 係針對上者既邏輯問題
唔好叻唔切拉~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-13 01:23 PM:

不愧係我兒子~~
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-13 01:26 PM:

我唔會話畀你知我有 Trista 版主既走光相架...............
死得…… 個個都開始將呢句o野發揚光大...........................
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-4-13 01:32 PM:

你痴左邊綫???
我講既野係回應 , 係針對上者既邏輯問題
唔好叻唔切拉~~
人地話以前唔當係性器官, 你就答人據你所知肛交有千幾年歷史, 咁你即係認為肛門應該當係性器官. 咁即係冇理由打格打陰道唔打肛門. 以你既邏輯, 如果身體某部位可以成為性行位既工具就當係性器官, 咁手淫既手, 腳淫既腳, 口交既口, 乳交既乳都應該係性器官, 應該打格啦.
你自己林下啦, 叻人
[img]http://www.emlong.com/model/gfg/y-ms08.gif[img]
Originally posted by sniper at 2007-4-13 01:41 PM:

人地話以前唔當係性器官, 你就答...
大佬 , 我只係針對佢"以前"果兩粒字姐~~
(請參考#12 )
別想太多 ...........
Originally posted by trista_cheong at 13-4-2007 13:40:

不愧係我兒子~~
↓兒子的本領.....

母親你今日仲未畀「零用錢」噃.......
Originally posted by trista_cheong at 13-4-2007 13:40:

死得…… 個個都開始將呢句o野發揚光大...........................
多得雞雞
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » AV問題

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。