<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2007-5-24 23:45:

好!

維迪斯 主勝(得番1.8) $500
呢鑊你真係比人跣一鑊甘囉!!!

信者失救!!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-25 09:21:

他媽的2:2
我卒之體驗倒唔買就贏呢種滋味啦!!
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-25 08:40:

係喎, 睇錯左
計埋聽日先改
Thank You
Originally posted by 自由神 at 2007-5-25 09:56:

小保加贏定輸?
80min

小保加贏緊 2:0

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-26 15:12:
星期六 皇家馬德里 對 拉科魯尼亞
總注數 每注金額 總投注金額 勝出注數  派彩        淨回報
3           $250      $750           0   0 -$750

今日投注:

主客和二串一

星期六5

大阪飛腳勝1.75

x

星期六8

些路迪勝1.28

1.75 x 1.28 x 500分
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-26 15:01:
鹿島鹿角 big (1.72) x 清水心跳 [0](1.86) @200
鹿島鹿角完場

2 : 0

Originally posted by 艾力克 at 2007-5-26 17:09:

俾人串 .....
唔係串你,報告最新賽果姐
我之前都有諗過呢塲買入球大嫁,但諗住主客和主勝(1.65)穩陣D,倍率同入球大(1.85)差少少,費事貪心所以自己响馬會買咗二串一過大阪飛脚,而家叫緊糊

Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-26 17:29:

. win左就 甘 lo!
我都望你中..............華倫嗰塲
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-26 17:40:
飛腳 2球(4.1), 3球(4.2), 4球(4.7)
三箭 3球(4.2), 4(6.8), 5球(11)
2x3 @30
(有冇人可以話我知要用幾多錢? )
唔識計
15注 x $30 = $450

9注二串一
6注單頭
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。