<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
唔好意思大家...今次又係偷懶......

(40)      阿積士  對  阿爾克馬爾    阿積士主勝@1.80   $900

(41)      桑坦德  對  利雲特      桑坦德主勝@1.95   $900

(42)      西維爾   對  薩拉戈薩      西維爾主勝@1.60   $900

(43)      帕拉尼恩斯   對  山度士      帕拉尼恩斯主勝@1.77   $800

再同大家講唔好意思.......

艾兄......你同我晌你度買一條 $500 5穿1......

阿積士x桑坦德x西維爾x帕拉尼恩斯x羅馬(@1.18)5隊主勝.......thank you......

[ Last edited by feuosma on 2007-5-27 at 12:53 PM ]
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
唔知大家有冇留意今個禮拜馬會有兩場意甲冇開盤呢.....

分別係.....

里賈納對AC米蘭
里賈納勝@1.40
和@5.50
AC米蘭勝@5.50

同埋.....

錫耶納對拉素
錫耶納勝@1.40
和@5.00
拉素勝@6.00

某數字頭賭波網晌里賈納對AC米蘭呢場得到既投注額係.........
里賈納勝@>2,000,000英鎊
和@約50,000英鎊
AC米蘭勝@約100,000英鎊

買啦喂!!!!!!!!!!買啦喂!!!!!!!!!!買啦喂!!!!!!!!!!........
AC勝有5.5倍啦喂!!!!!!!!!!拉素勝有6倍啦喂!!!!!!!!!!

揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-27 23:02:
意甲 ~~~~~
好野呀!!!!我服左你!!!!!!
差烏甸尼斯炸!!!!!!!!!!!!!!!!!!

過埋佢你執成差唔多$6,500!!!!!!!!!!!!!!!!!

你依家都執差唔多$2,700........(幫你計埋.....)

再比多10個好你!!!!!!!!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-27 23:20:

今周意甲既倍率反映左假波依然存有o係意甲之中!
一隊歐洲champ既球隊對一隊幾乎降班既球隊勝出有6倍....好野......

頭先我晌外國既壇睇晌意大利睇緊直播既網友講......話阿冇羅素(里賈納前鋒)入波時....史米晌佢前面....但係企晌度唔郁......

錫耶納果場仲搞笑.....真係90分鐘入......勝2-1.....

佢地果d真係好睇過電影.......

幾時差老先會拉LLLLLL曬呢班仆街??????
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-27 23:39:

90MIN 入之前, 仲有一球炸糊.
真系放水, 放到成地都系.
最衰我冇樓冇車.....唔係真係賣樓賣車轟落去里賈納@1.40..........
大家記唔記得A米球衣上面贊助係邊個呀????

[ Last edited by feuosma on 2007-5-27 at 11:44 PM ]
Originally posted by 自由神 at 2007-5-27 23:42:

無用嫁!
我好耐之前都講過嫁啦!
...
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-27 23:46:
haha

傾著咁多先啦.
二, 三日後我會番來。

吾洗掛著我啦~
Originally posted by 自由神 at 2007-5-27 23:47:

Bwin
我見外國既網友話呢間野勁係...
成日好耐先派彩......仲會成日冇喇喇cut你戶口......
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-27 23:22:
見倒你地咁買法都驚. esp 8x70
搵人計埋我o個份
沖完涼先估下剩低o個幾場
你邊d呀????
Originally posted by eqhigh at 2007-5-27 23:57:

岩岩見到你琴日個分
我以為你會...
仲係有排都唔會跌番落黎.......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。