<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
支持feuosma 新地頭....
今晚漢堡我都撐你..讓半球確實係少得滯

漢堡而家排o係咁既位置..都係因為上半季嚴重失準
加上雲達華治,馬達維基亞,尼祖迪莊等等主力打唔出應有既水準
所以先搞成咁
而家主力番晒黎..打番上季既表現
你話如果以上年既漢堡...對手只係緬恩斯
仲要有主場之利
半球???
一定冇可能!!!

另一場心水係樸茅
阿士東維拉 [0 / -0.5] 對 樸茨茅夫 [0 / +0.5]  維拉讓半球
依場波還睇掂睇..都覺得係和波格..
樸茅經過季初既佳境..雖然一度陷入低潮
但而家已經上番黎
再次打得番上去既主因..
係因為射手馬華路禾尼fit到漏
配合上老來嬌簡奴..
依對黑雙殺如入無人之境
仲有馬菲泰萊依位助攻力極強既左閘
進攻火力猛番晒
加上格連莊臣,羅倫等等已經復出
面對住維拉...
坐和望贏格
樸茅!

[ Last edited by eqhigh on 2007-4-22 at 12:35 PM ]
Originally posted by eqhigh at 22-4-2007 12:15:

冇錯冇錯...紐記一定唔掂!!!
對唔住..............
雖然我係紐記躉............

可惜我更加係「反紅魔奪任何冠軍」既朋友~
加上杜夫收左咧.......我對紐卡素了無牽掛......

所以今場我恨不得紐卡素0:20車路士...........
等車兵連得失球差都贏埋紅魔.........
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 11:36:

過分主觀地批評球賽...........

我就唔信奧雲有得踢既話車仔會贏梗~~
奧雲咁有影響力 ???
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 12:45:
對唔住..............
雖然我係紐記躉............

可惜我更加係「反紅魔奪任何冠軍」既朋友
加上杜夫收左咧.......我對紐卡素了無牽掛......

所以今場我恨不得紐卡素0:20車路士...........
等車兵連得失球差都贏埋紅魔.........
咁你咪一樣咁主觀!!!
Originally posted by 小小康 at 22-4-2007 12:48:

奧雲咁有影響力 ???
奧雲搭馬田斯.......兩個集速度同射門觸覺於一身既前鋒.......
車仔可以話唔驚咩?
Originally posted by 小小康 at 22-4-2007 12:50:

咁你咪一樣咁主觀!!!
我都冇話我唔係~XD
Originally posted by Edgar Davids at 2007-4-22 12:56:
我都冇話我唔係~XD

俾個叻你,做得出唔怕認
(7)        華域克 [-0.5] 對 威廉二世 (華域克讓半球)
華域克@2.0$400

今個禮拜荷甲相當多榜首及榜尾大戰…..呢場係其中一場….以下係荷甲榜尾形勢…
14 威廉二世 32戰30分 得失球 -31
15 荷華高斯 32戰 29分 得失球 -26
16 精英隊 32戰 27分 得失球 -22
17 華域克 32戰 26分 得失球-26
18 海牙 32戰17分 得失球-29

海牙已經肯定降班…..16同17位就要打附加賽…..同日仲有另一場荷華高斯對精英隊…而選呢場既原因係華域克近態較佳…近4場主場3勝1和入11球 (打和阿積士2:2)…對住同級既荷華高斯海牙鹿特丹斯巴達都勝出…..而威廉二世既作客成績實在太差…16場作客1勝4和11負失36球……對住同級既海牙精英隊鹿特丹斯巴達都輸….近態都差過華域克(呢個月兩連敗….合共失6球…)

不過荷甲從來都係相當難估….呢場波華域克賠率方面外國暫時平均為1.98…..與馬會開出相若….(另一場荷華高斯對精英隊馬會開盤亦與外國平均相若…)…可見其實連莊家本身對結果亦不太有方向….不過我始終唔放心荷華高斯同精英隊各取一分既可能性…..而華域克需分既情況係最迫切…而最主要係佢地近期晌主場打得好…..所以兩場護級大戰我選呢場….. 呢場波…. 華域克….
(呢場我雖然都有把握…但荷甲簡直係我既惡夢…….呢場波小注好d…..)
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
都話左紐卡素唔易對付架啦~
只係估唔到既係冇奧雲都仲咁勁........
想守和既氣勢、密集既防守令車仔無從入手.....
加上車仔今場疲態畢露......想再做「補時殺手」失敗咯.........

所以話主觀唔係一定得既.........

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-4-22 at 10:39 PM ]
師兄你有冇買架, 你輸左$1,400喇喎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。