<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 2007-5-7 23:17:

羅比仔出唔出得架?
90%得....美度就一定唔得......

大家好似對呢場都有興趣.......咁等我up兩句......
如果大家有睇過查爾頓比賽既...都知呢隊野攻不銳...守不穩....表現差到無倫....
而今晚佢地一定毫無保留進攻.......相反Hotspur去到季尾先發威.......似乎貝碧托夫中於融入球隊......幾乎咁寫包單佢地今晚實入到波......佢地讓-0.25可以話係最佳選擇.......不過我唔打算用基金買.........因為好似尋晚咁....一隊比迫入絕境既球隊唔知會點爆發出黎.....
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-7 22:50:

乜唔係有人搞o既咩

咁就不如hea d搞, 而家報名
參加者有心水就出
大概每3日就做總結
你同kakei研究啦....我照樣晌度寫文先......
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
10號deadline
12號正式開始
玩夠20日
咁多位頑童埋黎報到喇!
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-7 10:59 PM:

軍情有變
熱刺就係我推o既第6場
我頂,,,,,,
你又中呀
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-8 07:31 PM:
咁多位頑童埋黎報到喇!
報到都報足三次...
報到!!!!!!

[ Last edited by eqhigh on 2007-5-8 at 11:30 PM ]
Originally posted by eqhigh at 2007-5-8 11:11 PM:

報到都報足三次...
報到!!!!!!
咁神心呀
暫時玩家: feu, 艾力克, 小強, eqhigh
預計人數: 6-10個
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-7 10:59 PM:

軍情有變
熱刺就係我推o既第6場
連中6場
第7場: 車路士勝

分析1: manu休息主力, 論後備, 車仔d半副選嬴manu d大後備半條街, 人地出副選, 車仔d半主力嬴唔倒o既話仲唔冇晒面
分析2: 論戰意... manu話明依場輸嬴冇所謂, 反而想留力打下一場同盃賽, 聯賽都爭完你話費sir仲會唔會放流料? 而且嬴左聯賽, 球員個心都已經等決賽同下一場主場farewell, 基本上冇乜戰意; 相反, 車仔話明要打好依場波, 證明自己得第2唔係實力分野, 加上摩佬愛面子, 點會o係主場失威
分析3: 車仔主場有保證, 嬴埋依場就可以破利記o既主場不敗紀錄

講乜都假, 聽日就知

推介 2:0, 3:1

一於估到輸為止
排名        玩家        投注策略        今日投注        上日賺蝕        累計結餘
1        feuosma        -        -        -        5,000
2        eqhigh        -        -        -        5,000
3        小強        -        -        -        5,000
4        艾力克        -        -        -        5,000
5        -        -        -        -        -
6        -        -        -        -        -
7        -        -        -        -        -
8        -        -        -        -        -

預計玩家: 6-10名

just an example (follow xx newspaper)
1. 一個月得5,000分
2. 每日最多用1,000分
3. 考慮到參賽者未必有心水或者會唔得閒, 唔需要日日出, 但"最好"一個禮拜參賽兩次, 否則個比賽意義就唔大
4. 列明球隊勝負和及當時的odds
5. 一經出post不得更改, 否則當棄權; 但可以另外再買 (仲有"分"的話..即係補飛)
6. 截止時間為球賽開始前
7. 1-3日內會計完分, 月尾總結 (得閒見未出post可以幫手計)
8. 最好一次過post晒估乜, 唔得o既話都唔好出太多次
好~第一日參賽
細細地玩下先

今日焦點都係落o係 車仔 對 曼聯身上
覺得車仔會贏..又唔想反曼聯,,
所以買個細就算..

車路士 對 曼聯    細盤@1.68    $500

係就係熱左多少
不過都叫做幾穩陣
今場波mu同車仔都會缺少大部分主將
曼聯就話會收起giggs同史高斯
甚至可能朗尼同C朗都會收起
加上戰意不足,,入波決心應該唔會太大

至於車仔,,雖則佢地好有決心要贏曼聯
但係,,今場真係冇左好多件
尤其前面冇左杜奧巴同洛賓
從上場佢地對阿記果場睇到
前鋒既把握力完全唔多掂
卡勞,胡禮仔表現唔錯,,但始終唔係射手
得番祖高爾有番d威脅
估佢地今日最多入得兩球

一於捧:細!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。