<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
拿擇日不如撞日.....相請不如偶遇.....
咁就不如康哥.....KAKEI....AL你地三個啦......
等我唔駛自己一個晌度出洋相............

同埋KAKEI不如你試試請唔請得到lock大同九哥???.....我就冇咁大非士啦........得就好囉.....呢5個簡直係金鑽組合......

名都諗好......叫明燈5人組!!!!!!!!!!!
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
嘰嘰!!!!!
Originally posted by Queen21 at 2007-5-1 21:48:
嘰嘰!!!!!
你係清???定係........
揷爆鄧麗欣、鍾欣桐、黃婉伶、薛凱琪、關心研、鄭融、劉心悠、董敏莉、應采兒、陳文緩、林嘉欣、官恩娜、陳自瑤、陳法拉、廖碧兒
艾夫斯堡 $2,000
Originally posted by feuosma at 2007-5-1 21:50:

你係清???定係........
只有一個人才能用Queen21
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 21:51:
艾夫斯堡 $2,000
你個死野我依家先知你都有留意呢味野........
今晚希爾星堡晌外地同馬會賠率都回得好緊要...
最主要係因為希爾星堡傷兵滿營.....拿神都唔出得.....
馬會直頭連盤都轉埋......(原本希爾星堡讓-0.25依家變平手盤)
不過我從來對呢d第9流聯賽出現D咁大幅度既賠率變化好小心.....
見過好多次咁既例...最後都係比睇低果隊勝.....

我睇外國既壇D人都話希爾星堡好難勝利......不過我唔會買呢場.....(呢度同真實....)

[ Last edited by feuosma on 2007-5-1 at 10:00 PM ]
Originally posted by Queen21 at 2007-5-1 21:52:

只有一個人才能用Queen21
咁耐去左邊????
o係依度...吹之嘛
上屆冠軍對傷兵滿盈o既希爾星堡(larsson仲好似收左league or 抖一排), 樓下師奶都識揀啦
Originally posted by feuosma at 2007-5-1 22:00:

咁耐去左邊????
我晚晚都好夜番架喎
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-1 22:02:
o係依度...吹之嘛
上屆冠軍對傷兵滿盈o既希爾星堡(larsson仲好似收左league or 抖一排), 樓下師奶都識揀
最大問題係艾夫斯堡自己今年開頭呢幾場都唔係打得好.....
而希爾星堡兩場作客雖然都輸.....但主場勝加費萊3-1果場佢地打得好好.....(佢地唔好彩先入得3球...冇點你....)所以晌未清楚傷兵對佢地既影響時我唔會貿然去選......
不過你如果真係選艾夫斯堡平手盤我都唔反對....如果你拿枝鎗指住我個頭要我買我都會咁買........

我有句金石良言同你講.....如果你真係賭波就千奇千奇千奇千奇唔好選果D樓下師奶都識揀果D比賽.....唔信你睇番我晌度輸果D.....不過我晌度出稿都成日避免唔到選呢類比賽(我已經努力避免....)....

我賭左3年.....如果你問我有咩心得....就係紅字果D.....記住呀.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。