<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by feuosma at 2007-5-1 21:42:
拿擇日不如撞日.....相請不如偶遇.......
good idea

小小康,我,你,艾力克,自由神.....................................................

我試下叫locklock睇下得唔得,九哥神出鬼未...我未必搵到佢喎

不如叫埋"球[財]球戲"另一主打版主toro師兄,睇下佢有冇興趣????

之後再出個post召集多幾個人試下反應點??

各位手足有冇好提議???
Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 02:00 PM:

小保加 (阿根廷)   4倍
不過要過到沙士菲先!
我都要玩!不如加埋我做反面教材,你地就做明燈啦!
放心都得
今日我估boca大炒沙士菲
我又玩!
我夠十八歲架

琴日比我估中左利記...贏一粒
今朝聽到車仔出局high到我丫..

[ Last edited by eqhigh on 2007-5-2 at 07:58 PM ]
Originally posted by eqhigh at 2007-5-2 07:56 PM:
我又玩!:agree...
我頂!車仔死得好慘呀!

民兄一齊估下波仔呀!
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-2 06:49 PM:

good idea

小小...
我建議參與人數唔好太多<8
淨間個個都玩就計起數上黎好麻煩。
如果你想可以多D人參與,又唔使麻煩。
我地可以分隊玩,如:版主一隊、另外自己兩個人一隊。總數十六人點都夠。
Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 09:23 PM:

我建議參與人數唔好太多<8
淨間...
如果好似報紙咁o既話應該係人都可以幫手計倒o既
不過個format係點可能要d時間傾

估唔到同feu, eqhigh鬥完nba, 而家再鬥football
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-2 09:59 PM:

估唔到同feu, eqhigh鬥完nba, 而家再鬥football
咁咪好氣氛囉!好事黎既!
Originally posted by 自由神 at 2007-5-2 09:16 PM:

我頂!車仔死得好慘呀!

民兄一齊估下波仔呀!

好耐冇見喎!賢兄..考成點呀你?
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-2 09:59 PM:

nba係新手..今次唔同喇..
我唔會再比你兩個拋離既
想問下"Queen21"
is 清腸 ???
or清腸's bor??
or.................???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。