<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by eqhigh at 14-5-2007 19:54:

買$1你咪中少d囉...
琴日奧雲又傷Q左
話左唔好比佢咁早出架啦.......
今晚有咩波呀??
等我今鋪玩吓 feuosma 兄提供既盤先........

Thu 5/17   歐洲足協盃 (決賽)
愛斯賓奴 對 西維爾 特別賠率   (鳴謝某10字頭賭波網提供資訊....)

誰會奪標???.....
西維爾@1.513 ×$60

90分鐘內誰入第一球???.....
愛斯賓奴@2.310 ×$10

90分鐘內誰入最後一球???.....
西維爾@1.571 ×$20

90分鐘內有冇12碼???.....
有@3.350 ×$5

幾時會有多d入球出現???.....
上半場@3.250 ×$5

90分鐘內有冇紅牌???.....
冇@1.242 ×$30

第一個入球會晌幾時出現???.....
第29.5分鐘前@1.885 ×$20
希拉利奧會打正選 @ $50

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-5-16 at 09:39 AM ]
Originally posted by 艾力克 at 16-5-2007 09:31:

但我睇yahoo話會打中場喎
有人傷先有佢份, 你輸梗都得喇

點打中場呀......
中場都無大既傷兵............
Originally posted by 自由神 at 16-5-2007 09:31:

點知出黎原來打後衛,佢就真係
改左喇...............
Originally posted by 自由神 at 16-5-2007 09:34:
幾時會有多d入球出現???
上半場@3.250  x 50

90分鐘內有冇紅牌???
有@3.700 x 50
邊場波先??

西伯利亞 vs. 蒙古呀??
Originally posted by 自由神 at 16-5-2007 09:41:

都輸九成!
好難講
Originally posted by 自由神 at 16-5-2007 09:53:

邊場有得咪買邊場囉!
咩波都有得 "" 個喎 ~~~
Originally posted by 艾力克 at 17-5-2007 12:39:
排名        玩家        投注策略   ...
我乜唔係 +$79.73 咩?

誰會奪標???.....
西維爾@1.513 ×$60

90分鐘內誰入第一球???.....
愛斯賓奴 $10

90分鐘內誰入最後一球???.....
西維爾 $20

90分鐘內有冇12碼???.....
有 $5

幾時會有多d入球出現???.....
上半場@3.250 ×$5

90分鐘內有冇紅牌???.....
冇 $30

第一個入球會晌幾時出現???.....
第29.5分鐘前@1.885 ×$20

紅字中,藍字唔中

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-5-17 at 01:04 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。