<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
夏格維斯下屆留效拜仁×$50
林柏特續約車路士×$50
奧雲留效紐卡素×$500

Originally posted by kakeidevil at 28-5-2007 18:37:
[url]http://hk.sports.yahoo.com/070...
如果到時係>1個巨星投AC點算?
BTW......1個夠啦
咁易估....得<5個 choices.....
Originally posted by kakeidevil at 28-5-2007 18:45:

有邊5個呀?
咁幾時 deadline ?
而家正與一名世界級球星接洽...但如轉會市場關閉前簽入多於一名世界級球星點計?

咩邊5個?
Originally posted by 艾力克 at 28-5-2007 18:48:
西布朗大 (1.85) @1,000
x2 @$50

西布朗勝 @$500
打比郡勝 @$300
Originally posted by kakeidevil at 28-5-2007 18:53:

咁掉番轉估下啲球星(好似李奧曲...
我明.......不過經驗所談.....
開 game 要成功必需先確保0破綻0缺憾......

所以我才 list out 所有有疑問之處 ~~~
I am not challenging you but help you la buds ~

球星轉會估估吓玩得過.....
更可幾個球星轉會 combine @ a game ~~
Originally posted by kakeidevil at 28-5-2007 19:08:

我梗係知喇死野!
你既idea呢????點樣combine呀???
轉會市場幾時開?
比我懶幾日......懶完比 idea 你.......
Originally posted by kakeidevil at 28-5-2007 19:16:

得!轉會市場開緊喇....係唔知幾時閂咋嘛
好似係8月先閂!
睇見呢度加親1x分.......乜我得3分咋衰鬼
轉會市場正常8月31 last day........
Originally posted by eqhigh at 28-5-2007 21:32:

開曼聯最後究竟買到幾多個人(包埋夏格..)
唔難估,,因為一定唔會多得去邊
分分鐘就係得一個..
點解唔估祖記車仔巴塞A米?
呢D大手交易喎..........
Originally posted by eqhigh at 28-5-2007 21:48:

就係大手先難估嘛..
曼聯news都好多架
不過就係淨係news囉

P.S.你唔係去失蹤咩?
大手難估咪好玩囉......
一於開紐卡素轉會估估吓啦......

費 sir 吓吓都天價轉會費買人.....
梗係一個起兩個止啦........

阿欣失蹤左啦......我係草餅......
Originally posted by kakeidevil at 29-5-2007 18:09:
To ED & EQ:
不如索性宜接估下林8最後去左邊?定留番喺車仔?
如何???
好......可投放(1-5分)遊玩此遊戲......
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。