<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!
返回列表 回復 發帖
AIK蘇納 win (1.7) @700

AIK蘇納 主-主 (2.65)
加爾斯 和-和 (4.70)
佐加頓斯 和-客 (4.60)
3x3 @100
Originally posted by feuosma at 2007-5-21 07:56 PM:

大米兄......你是否買3穿4...唔係...
你睇清楚d先啦, 第2,3場買左兩樣架
Originally posted by feuosma at 2007-5-21 07:58 PM:

我注馬太大...關你LLLLL事咩??????
以後唔計你
Originally posted by ronja at 2007-5-21 08:05 PM:
呢句嘅意思係:

中咗係因為屎忽撞棍!!
駛唔駛俾d心水你呀
第一場2:1
第二場1:1
第三場 away
不過返到屋企見份報紙又係咁, 冇咁好彩掛, 即刻唔估
Originally posted by feuosma at 2007-5-21 08:09 PM:
趁依家咁人齊....我想問問大家一樣野.......

唔知大家聽過“疊賭”呢樣野未????有既話...大家又有冇試過???
未聽過
不過係咪即係逐場加倍呀?
係o既話過左5,000我會玩
如果你真係咁買都幾waste money喎

可能我對數學敏感, 好細個就諗倒依個方法
咁玩就要有好多資金, 輸左又要繼續追; 但如果真係有咁多資金就唔會咁玩啦
所以依個玩法遊戲上實行就冇乜所謂, 實際上風險好大
main point就係加倍嬴左一至兩局之後, 就一定要由小開始再玩過, 否則...
Originally posted by ronja at 2007-5-21 11:07 PM:

等我都分享一下賭嘅心得..........
就好似我之前明知黑仔都要1,000 1,000咁bet, 差d破產
ronja:
AIK 1.7咋, 所以嬴左o既話我會計而家o既1.7

1,3場吹緊有鬼, 咁岩你買晒
Originally posted by eqhigh at 2007-5-22 12:31 AM:

好堅呀你三條友
再堅d都仲得呀

當一個讓平半盤乎合兩個條件, 最少中9成
- 對賽成績麻麻/普通
- 上盤低水

最近期o既試驗: 巴塞
Originally posted by ronja at 2007-5-22 01:13 AM:

有冇分主/客隊?
冇分主客
只要係讓平半低水, 讓人o既對賽成績麻麻就多數嬴

對賽差都要讓低水添喎, 梗係有料到啦
不過唔係成日有依d筍盤, 但有留意o既都中 (可能因為唔係成日留意啦)
排名        玩家        投注策略        今日投注        上日賺蝕         累計結餘
1           bigrice            -                    -               -1,000           10,376.3
2          kakeidevil         -                    -                   -                7,750
3          feuosma          -                   -                    -                5,976
4          自由神            -                    -                   -                5,657.5
5          打狗棒            -                    -                   -                 5,000
6           小強              -                    -                   -                4,998.8
7       Edgar Davids       -                    -                   -                4,884.8
8            ronja             -                   -                 -140               4,271
9           eqhigh            -                   -                 -300               3,860
10      @娛樂滿紛         -                #522             -1,000             2,660
11         艾力克            -                   -                -1,000            1,481.7

睇黎唔玩先會嬴
kakei又中喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » Feuosma足球基金!!!!!!!!!!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。