<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 分手後既沉默
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wukingtung at 2007-4-23 18:45:
樓主好睇得通啵
我就應該會殺人
你/妳講得好arm
曾經有人講過
表達最愛既方式
就係殺死對方,再煮黎食
咁佢永遠再無不完美
永遠只屬於你/妳一個
Originally posted by loklok117 at 2007-4-24 12:03 AM:

傻版主黎講,你都算係最有文有路
thx a lot
你話版主傻﹐因住冇面俾…………

Originally posted by loklok117 at 2007-4-24 12:07 AM:

哈哈...口甜舌滑
我無分加比你ka woo
多謝你既祝福
我也祝你快樂
我有分加俾佢咪得咯~~
#不愛便不愛,就算背叛又如何?她/他就是不愛你,才作出了背叛﹗
#分手後再做朋友?當初也覺是不可能的﹗但現實中的一對朋友也實在做了一對很好的朋友,一做便做了十多年,不信不信也要信了。
#真的愛她/他,又何必拖拖拉拉?就讓她/他快樂地重新生活吧﹗
#被拋棄的一方不是最慘的一方。最慘的是你身邊的家人和好友,感受到你的痛但幫不到你又擔心你,他們真的很慘﹗
#失戀是代表目前是壞事、將來是好事﹗你大有機會在將來的日子也要面對失戀。當真的要再次面對時,你會比以前更看得通、更懂得如何處理了。
祝各人也有一位美好的情人和一段美好的婚姻。
Originally posted by trista_cheong at 2007-4-24 01:19 AM:

我有分加俾佢咪得咯~~
哈哈哈!多謝版主!不過我唔係口甜舌滑架,唔係為分架,我真係覺得你eq高架!……不過,宜家有分加就梗係更加高興啦……
Originally posted by specificness at 2007-4-24 09:47 AM:

哈哈哈!多謝版主!不過我唔係口甜舌滑架,唔係為分架,我真係覺得你eq高架!……不過,宜家有分加就梗係更加高興啦……
成日都加你分就梗ga la~~ 你成日都黎呢度玩我都不知幾欣慰呀………
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 分手後既沉默

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。