<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 恆指升定跌, 等我老點你 !
返回列表 回復 發帖
Originally posted by yutik at 2007-4-25 11:29 PM:
不如開個金融區專FOR股票
頂住先啦
Originally posted by d228216 at 2007-4-25 22:31:
2007-04-25 22:53 天陰

杜指新高, ...
本帖隱藏的內容需要積分高於 10000 才可瀏覽
我跟左你買啦~
輸左我就真係跳樓都唔掂
Originally posted by hkyfimco123 at 2007-4-25 11:40 PM:
我跟左你買啦~
輸左我就真係跳樓都唔掂
咁我比個銀行户口你.....你過哂d$$比我先去跳
最新指數 13,021.87
↑ 67.93 (0.52%)
another reason is that the US dollar is falling heavily now and also this week,
this can make stock market rise.
好囉~今日會20,999囉
2007/04/26 11:40  | 最新  |  恆生指數  | 20,767.98

重欠200点
最新指數 13,107.94  今日波幅:13,068.12 - 13,122.40
Originally posted by d228216 at 2007-4-26 11:54 PM:
最新指數 13,107.94  今日波幅:13,068.12 - 13,122.40
你老點得咁認真, 都唔知信唔信你好 ~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 恆指升定跌, 等我老點你 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。