<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~今晚冇野玩~
返回列表 回復 發帖

[發埋便] ~今晚冇野玩~

今晚版主點解唔出D主客和波仔比大家玩下送下分啊 ^0^
勇勇~~~~你搵我吖
你講足球定NBA呀????
足球我地都有傾過↓↓你有乜好提議呀?
今晚FA Club就開唔切咖喇~~~

link: http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... hlight=&page=10
主客和我開唔切.....
太耐無開過喇..............

Sorry.............
Originally posted by kakeidevil at 2007-5-19 16:46:
勇勇~~~~你搵我吖
...
哈哈!你地D提意都幾好幾得意喎,我比較LIKE(兩隊全場射門次數加埋係單數定雙數或者係入球總和),又易估!!!睇下邊個有運就估.
Originally posted by Edgar Davids at 2007-5-19 05:07 PM:
主客和我開唔切.....
太耐無開過喇..............

Sorry.............
整多D 加分機會黎 LA. 老闆.
靚仔娛
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 04:35 PM:
今晚版主點解唔出D主客和波仔比大家玩下送下分啊 ^0^
你又真係好似成日中…等我度度先,太陽輸波我無乜心機
Originally posted by toro at 2007-5-19 07:01 PM:

你又真係好似成日中…等我度度先,太陽輸波我無乜心機
我都係成日中
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-19 05:15 PM:

哈哈!你地D提意都幾好幾得意喎,我比較LIKE(兩隊全場射門次數加埋係單數定雙數或者係入球總和),又易估!!!睇下邊個有運就估.
我反而覺得總射門次數好玩d (因為單雙有d無聊)
場波係前屆決賽翻波, 可能鬥攻, 又可能鬥組織;
亦都係因為咁, 個range較為大, 分分鐘諗完場係咁攻, 睇完明明中就因為一人射多一腳波而輸左, 咁先夠刺激
Originally posted by 艾力克 at 2007-5-19 11:39 PM:

我反而覺得總射門次數好玩d (因為單...
有新嘢,捧下場吖喂
Originally posted by toro at 2007-5-19 11:54 PM:

有新嘢,捧下場吖喂
有難度, 等我一陣compare下先
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » ~今晚冇野玩~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。