<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有個男仔同女仔互相中意大家,會唔會怕比人知???
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 有個男仔同女仔互相中意大家,會唔會怕比人知???

唉.....個女仔明明有講過話中意我ge(係張卡仔)
但係..唔知點解...佢好似好怕同班ge人知道我地一齊番學放學.......
點解呢????其實如果真正中意一個人會怕呢d野嗎??
Originally posted by 152634987 at 2007-5-20 12:20 PM:
唉.....個女仔明明有講過話中意我ge(...
佢唔想太張揚姐...

女人系咁, 口是心非.
可能佢內向d 掛, only 想同你二人世界.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-20 12:40 PM:
女人系咁, 口是心非.
可能佢內向d 掛, only 想同你二人世界.
咁佢都算係十分內向果隻ge.......
好難捉摸.....
Originally posted by 152634987 at 2007-5-20 12:43 PM:

咁佢都算係十分內向果隻ge.......
好難捉摸.....
系咪 書虫 先?
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-20 12:44 PM:

系咪 書虫 先?
ar.......又唔係完全正宗係.......
只不過都係讀書為主ge人黎...
Originally posted by 152634987 at 2007-5-20 12:48 PM:

ar.......又唔係完全正宗係.......
只不過都係讀書為主ge人黎...
內向la, 女我媾吾少....
lie d 9 成 9 系.
有娛哥, 無甩拖.
信娛哥, 無屎痾.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-5-20 12:53 PM:

內向la, 女我媾吾少....
lie d 9 成 9 系.
有娛哥, 無甩拖.
信娛哥, 無屎痾.
XD....咁咪唔信得你~~~無屎痾唔得GA WOW
唔想太陽,比d misss牙sir見到就真係唔係咁好la
宜家係您「被愛」,您就梗係得戚 + 飄飄然啦~
恨不得想話俾全世界聽自己有人鍾意、有幾羡煞旁人!

女仔,唔多唔少都有d矜持/怕醜既~
您又知佢係內歛好靜既人,咁您諗下佢會主動做d乜先?
主動拖您隻手?
主動公開佢鍾意您?
即使真係鍾意您都係咁話啦~~

另外,咁其實您想點先?
......只係想話俾人聽您宜家日日同佢返學放學?
......定係想話俾人聽您宜家有人鍾意好型好威?

唔好再不設實際咁幻想啦,
如果您知佢鍾意您,而您自己又肯定鍾意佢既話,
咁您就好嗱嗱聲做主動喇,
唔好要人地等喇~

有時呢d野,拖下等下就會淡,
到您想回頭既時候,果時可能已經事過境遷喇、悔不當初呀~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 有個男仔同女仔互相中意大家,會唔會怕比人知???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。