<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【明無聊】賭仔輸分發爛咋專區
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【明無聊】賭仔輸分發爛咋專區

嘩今日騎士對活塞場波,多得占士爭一分,我開嗰兩個盤加埋據會員們報告只得4個人中,今次真係死得人多,
最值得留意嘅係4個裡面居然有EF明燈阿感在最內,阿感最近經已第二次買中,係咪明燈已經走出谷底?定係你哋對燈神唔夠誠心?
開膠盤咁耐(其實唔係好耐),殺得最勁今次,所以成立呢個專區,等大家發左d爛咋佢,免得影響生活…

唔一定要膠盤ga,响其他盤輸分輸錢,咪入嚟爆發下囉,鬧球員又得、鬧教練又得、鬧個天又得、鬧我都得,粗口無問題,係唔準互鬧,引發駡戰後果自負
唔輸都輸左,發爛咋有溝用?
Originally posted by kaichun88 at 2007-5-25 01:06 PM:
唔輸都輸左,發爛咋有溝用?
開個地方大家「聯誼」下啫,你唔係堅係打算淨鬧呀?
Originally posted by toro at 2007-5-25 01:17 PM:

Originally posted by kaichun88 at 2007-5-25 01:23 PM:

今日兩個盤都輸?
小皇帝太過份喇...
咁都唔谷下d火 攞得果十九分  有鬼用.. :devil:
Originally posted by kaichun88 at 2007-5-25 01:23 PM:

我講個貼嘅成立目的啫,無嘢
Originally posted by 月巴仔 at 2007-5-25 01:29 PM:
小皇帝太過份喇...
咁都唔谷下d火 攞得果十九分  有鬼用.. :devil:
比第一場好左好多ga喇每場多d每場多d,下場咪貼住三十分囉
吾制呀
拿拿聲下場

馬刺對jazz

邊個籃板多

jazz  主場好多嫁
雖前兩場籃板少
Originally posted by toro at 2007-5-25 01:17 PM:

我唔會話其他人 , 都係自己 ...
竟然以為nba捧出黎既打j王帝 , 唔係真係咁差 ...
都係自己 ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【明無聊】賭仔輸分發爛咋專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。