<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【優蛙膠盤】活士對騎塞第五戰
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 【優蛙膠盤】活士對騎塞第五戰

占士發力追平大分,而家咬住咬住,大優勢兄推出下列球盤:

不論邊邊贏都好,比分上落過唔過 5.5分 呢?

CLEVELAND vs  DETROIT
76              :         79
76              :         79
88              :         82
91              :         87
2場差 3分
1場差 6分
1場差 4分

一賠一,限5分,對賽前一小時收皮

買啦笨~~~~

[ Last edited by toro on 2007-5-31 at 09:42 PM ]
邊個真係同我講買「活士」或者「騎塞」我要佢死!活塞同騎士呀!(怕左你班人…)
過     3分

[ Last edited by Rated-R on 2007-5-31 at 10:47 PM ]
過 5.5分  5分
Originally posted by toro at 2007-5-31 21:42:
邊個真係同我講買「活士」或者「騎塞」我要佢死!活塞同騎士呀!(怕左你班人…)
你邊洗驚啊LEE場邊洗買球隊名啊,只係買過唔過5.5分之嗎
Originally posted by 勇勇 at 2007-5-31 09:53 PM:

你邊洗驚啊LEE場邊洗買球隊名啊,只係買過唔過5.5分之嗎
咦?係噃,戇鳩左,留番比人笑下先
過 5分
我買騎士贏唔過5.5分
紅色>>>>5大分
Originally posted by Rated-R at 2007-5-31 09:46 PM:
Piston 3分
不是只有過與不過嗎
Originally posted by kaichun88 at 2007-5-31 10:04 PM:

不是只有過與不過嗎
係噃…點算?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【優蛙膠盤】活士對騎塞第五戰

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。