<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~
返回列表 回復 發帖

[一聊知] 掟開鏢者請進~

之後都唔好嫁,係近排同D同事應該,
見佢地玩得幾過癮,就同佢地玩下啦,
咁就上左癮喇,呢排得閒都走左去掟鏢,
701,炸彈,米奇都識玩,米奇比較有心得D啦,
有掟開既會員, 一齊交流下心得丫~

[ Last edited by 左輪仔 on 2007-5-31 at 11:53 PM ]
我飲酒但係唔玩飛鏢,你o係邊度玩開啊,得閒約出黎飲下野,教下小第掟鏢丫
Originally posted by 左輪仔 at 2007-5-31 11:50 PM:
之後都唔好嫁,係近排同D同事應該,
見...
do u have ur own 鏢?
以前有, 但好多年冇玩了, 不過其實我有少少想玩返, 但而家太忙, 好少蒲....
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-1 00:09:
我飲酒但係唔玩飛鏢,你o係邊度玩開啊,得閒約出黎飲下野,教下小第掟鏢丫
呢排去開太子掟,閉門造車嘛

都好喎,搵日約哂d老死出黎飲野先
Originally posted by gergerger at 2007-6-1 00:44:
do u have ur own 鏢?
岩岩學人玩,買左套cheap cheap地既鏢,遲下先再買過新既
Originally posted by another_me at 2007-6-1 14:43:
以前有, 但好多年冇玩了, 不過其實我有少少想玩返, 但而家太忙, 好少蒲....
玩開邊隻game多?
我吾玩game ga wo,
鬥掟中紅心嫁炸...
咁系咪好薯?
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-1 19:56:
鬥掟中紅心嫁炸...
咁系咪好薯?
哈哈!我陪你,我都係鬥高分
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-1 19:56:
鬥掟中紅心嫁炸...
咁系咪好薯?
都唔係丫,我有時都玩,掟唔中就要飲
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。