<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by hamsubboy at 2007-7-14 16:10:
其他人企左掟右, 企右就掟左, 我...
我既企姿同你既差唔多啦,係瞄底位先會傾前

我上過你個fd間野到喇,果道都算唔錯丫,不過個鏢位就麻煩d
Originally posted by 左輪仔 at 2007-7-16 09:17 PM:

我既企姿同你既差唔多啦,係瞄底位先會傾前

我上過你個fd間野到喇,果道都算唔錯丫,不過個鏢位就麻煩d
When will u go again?
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2007-7-20 19:21:
When will u go again?
我都答唔到你,因為我同d朋友都係玩即興
我上過去兩次到啦,上面d人d鏢都係一般到...
Originally posted by 左輪仔 at 2007-7-23 08:47 PM:

我都答唔到你,因為我同d朋友都係玩即興
我上過去兩次到啦,上面d人d鏢都係一般到...
Sure 一般, I am not there, no high hand, kakaakaka!

Actually, no good player to play with you, can't upgrade yourself.

Now, I am not often to play darts, but I still keep it.

Let us find one day to meet each other.
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
Originally posted by hamsubboy at 2007-7-24 03:26:
Sure 一般, I am not there, no h...
我都想同你有交手既一日
而家我d鏢都係keep住,冇咩點大進步,
都想同不同既高手玩下交流下,
可惜呢排又多野做,遲下得閒我會搵你
Originally posted by 左輪仔 at 2007-7-26 06:04 PM:

我都想同你有交手既一日
而家我d鏢都係keep住,冇咩點大進步,
都想同不同既高手玩下交流下,
可惜呢排又多野做,遲下得閒我會搵你
Ok la! if you will go there, post here, I will try to meet u.
Cause I live in Shatin, I am not often to go to Kowloon. Let me know if you go!!
一 定 會 成 功 。
我有個fd前幾日教左我玩隻game,
係玩701,不過加埋掟bull計,玩單牛的,
一杯分十格,照計埋31/81,
上家中左bull可以累積落下一家,
掟唔到罰飲返累積既bull數之相同格數,
bull就由頭再起標,直到打完個701...
Originally posted by 左輪仔 at 2007-8-14 03:30 AM:
係玩...
路過 ~

左爺晚上可好
Originally posted by ckyckk at 2007-8-14 03:34:

路過 ~

左爺晚上可好
ok啦~雞仔,好耐冇見
Originally posted by 左輪仔 at 2007-8-14 03:30 AM:
係玩...
好深下喎! 我本人可能年紀大, 我唔會玩"掟分飲酒",........ 5-6個人玩,  黑起上黎, 兩三鋪飲幾支, 鏢都未practise好就醉左,......... 下次一開波又黎.......如是者......d鏢又點進一步.

我有個玩法, 唔知ok唔ok:
一人叫半打分單, win左留低, 打莊, 輸左飲半杯or一杯, 輸家仲要俾一支beer win家.....
人多玩 double (partner, 雙打).
一來唔洗下下飲, 二來無禁易醉, 可以practise, 條莊打得耐, win番半打, 感覺好high. (當然, win 番黎的beer 會請番個friend飲, 但可以寸下個friend. 第日又俾佢inch 下, funny!)
一 定 會 成 功 。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。