<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~
返回列表 回復 發帖

[一聊知] 掟開鏢者請進~

之後都唔好嫁,係近排同D同事應該,
見佢地玩得幾過癮,就同佢地玩下啦,
咁就上左癮喇,呢排得閒都走左去掟鏢,
701,炸彈,米奇都識玩,米奇比較有心得D啦,
有掟開既會員, 一齊交流下心得丫~

[ Last edited by 左輪仔 on 2007-5-31 at 11:53 PM ]
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-1 00:09:
我飲酒但係唔玩飛鏢,你o係邊度玩開啊,得閒約出黎飲下野,教下小第掟鏢丫
呢排去開太子掟,閉門造車嘛

都好喎,搵日約哂d老死出黎飲野先
Originally posted by gergerger at 2007-6-1 00:44:
do u have ur own 鏢?
岩岩學人玩,買左套cheap cheap地既鏢,遲下先再買過新既
Originally posted by another_me at 2007-6-1 14:43:
以前有, 但好多年冇玩了, 不過其實我有少少想玩返, 但而家太忙, 好少蒲....
玩開邊隻game多?
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-1 19:56:
我吾玩game ga wo,
鬥掟中紅心嫁炸...
咁系咪好薯?
都唔係丫,我有時都玩,掟唔中就要飲
Originally posted by garycheung at 2007-6-8 14:30:
以前做酒吧果時成日同客人掟,掟開501分.
買落幾套標,但而家都冇哂
有冇諗過再買?
Originally posted by ronja at 2007-6-8 19:14:
膠鏢就玩701(double-in/double-out),米奇
另外都有掟真鏢(501)

玩咗半年多D...兩套鏢(膠/真)都係鏢友平讓比我......諗住掟好D就買靚D囉
掟真鏢,換個鋼鏢頭呀?
Originally posted by ronja at 2007-6-14 04:41:

懶得換..所以有兩套鏢,一套真鏢一套膠鏢!
不過一個禮拜只會掟一次真鏢
遲下我都想買套新鏢黎打硬板
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-14 23:09:
我玩左針鏢成十年, 十年前開始玩聯賽....
你通常會去開邊間吧到玩嫁,我只係知九龍城有一個場先有硬板掟...

你個戲遊幾過癮喎,等我玩下先

如果你有三枝鏢, 剩番 126, 第一鏢, 你會掟哪一個分? 第二鏢, 你會掟哪一個分?
第一鏢20X3,第二鏢18X3,第三鏢6X2

如果你有三枝鏢, 剩番 125 第一鏢, 你會掟哪一個分? 第二鏢, 你會掟哪一個分?
第一鏢20X3,第二鏢19X3,第三鏢7X2

如果你有三枝鏢, 剩番 124, 第一鏢, 你會掟哪一個分? 第二鏢, 你會掟哪一個分?
第一鏢20X3,第二鏢20X3,第三鏢2X2

如果你有三枝鏢, 剩番 123, 第一鏢, 你會掟哪一個分? 第二鏢, 你會掟哪一個分?
第一鏢20X3,第二鏢17X3,第三鏢6X2

如果你有三枝鏢, 剩番 122, 第一鏢, 你會掟哪一個分? 第二鏢, 你會掟哪一個分?
第一鏢20X3,第二鏢20X3,第三鏢1X2
Originally posted by hamsubboy at 2007-6-16 19:59:

左輪兄, 我通常會去尖咀d吧到玩嫁...
叫我左仔得喇

我而家都學緊點埋鏢,正式黎講我只係玩左個零月鏢到,
所以都唔係話鏢鏢都咁得,不過如果俾得揀20同 bull,我會掟20多d,
我掟bull都冇咩運,成日都中side-bull條黃線外,整到好似隨機分數咁
反而20x3有信心,不過有時唔準真係會變左5x3同1x3

不過聽完你講,我會改下我既埋鏢方式,他唔講我諗我真係會有排摸
至於你個124,123,122既問題,等我再準d先答你

不過我有野想問,其實長杆同短杆有咩分別,因為我見到有人打短杆所以想問一下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 掟開鏢者請進~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。