<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 熟女文化是否己全球性興起???
返回列表 回復 發帖
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-2 09:46 PM:
熟女. 吾錯 ﹗
茶餐廳吹水戈d ,系咪熟女? 我覺得戈d 真系熟到爛, 成日講自己老公幾勁幾勁。
我的答案是:熟女文化會全球"性"興起
要咁講 , e+d人話大陸佳麗正 , 但其實大陸妹90%差過港妹
得千幾萬正港妹~~
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-2 21:46:
熟女. 吾錯 ﹗
茶餐廳吹水戈d ,系咪熟女? 我覺得戈d 真系熟到爛, 成日講自己老公幾勁幾勁。
我的答案是:熟女文化會全球"性"興起
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-2 09:50 PM:

要咁講 , e+d人話大陸佳麗正 , 但其實大陸妹90%差過港妹
得千幾萬正港妹~~
, 香港好多豬扒你吾知姐。
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-2 09:52 PM:

, 香港好多豬扒你吾知姐。
架妹都係拉 , over70%係豬扒
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-6-2 09:57 PM:

架妹都係拉 , over70%係豬扒
日本都好多單眼皮, 豬扒, 系咪靚女都做左 女優, 同明星.
, 日本女真系超級有禮貌, 出出入入都同你微笑 (至少我同事)
日本女真系超級"卡娃伊 ", 番工第二日, 佢居然齊左個飯盒比我.
,雖然 d 野食買樣一流, 但味道九流.

, 日本妹好矮. 日本仔都系.(殺殺殺)
靚仔娛
見到熟女想嘔
係咪你老左
中ed老人家
Originally posted by mtf08420842 at 2007-6-2 10:08 PM:
見到熟女想嘔
係咪你老左
中ed老人家
色慾都市 靚太唔易做 果d都嘔???
其實何謂熟女???
有D 真系好有氣質 ﹗我鐘意﹗
發夢都想有D 索GE 貴婦 包養我.

搵個些少到月底點夠洗,奀過鬼,仲要養港女,又要養高堂,仔都吾敢生,扑野又要戴帽﹗
有時心到系有做小白臉GE衝動﹗
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-2 22:26:
有D 真系好有氣質 ﹗我鐘意﹗
發夢都...
你係<木嘴> 你肯拋個身出來做 應該好有市場
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 熟女文化是否己全球性興起???

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。