<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mhkk at 2008-1-10 04:12 PM:
where
korea, 有得滑雪
唔知有冇得落雪呢
Originally posted by 勇勇 at 2008-1-10 06:10 PM:
有冇手信啊
係咪會見倒你先
Originally posted by 勇勇 at 2008-1-10 08:19 PM:
你帶2個韓國妹返嚟,就會見到我
唔通你鍾意整容o個d
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2008-1-11 11:25 PM:
阿仙奴 對 伯明翰 客 13.00
$1,000

不喜歡 韓國人, 很串.
我幾年前去也對這國家沒有甚麼好感(neutral, not like or dislike), 但今次旅程讓我覺得不再有甚麼大男人, 小女人, 個個都好nice
希望你下次好會令你改觀啦

滑雪+落雪好好玩
Originally posted by mhkk at 2008-1-19 09:47 PM:
熱刺 對 新特蘭  
熱刺1.35
好少見你買上盤

半場主客和 星期六 3 伯明翰 對 車路士 客 2.00
主客和 星期六 5 富咸 對 阿仙奴 客 1.40
主客和 星期六 8 熱刺 對 新特蘭 主 1.35
讓球主客和 星期六 12 水晶宮 [-1] 對 布里斯托城 [+1] 客 1.75
4x1 @200

半場主客和 星期六 3 伯明翰 對 車路士 客 2.00
讓球主客和 星期六 7 雷丁 [+1] 對 曼聯 [-1] 客 2.00
半全場 星期六 8 熱刺 對 新特蘭 主-主 1.80
3x4 @200

total: 1,000

[ Last edited by 艾力克 on 2008-1-19 at 10:47 PM ]
Originally posted by ronja at 2008-1-20 06:35 PM:
今日投注:

主客和5串1

星期日...
星期日2 主勝   1.70倍...
= 星期日27 主勝   1.70倍
我都諗住依兩日幫手計架喇
見倒d加/減號....
辛苦晒~
主客和 星期二 3 荷華高斯 對 精英隊 主 1.75
@1,000
Originally posted by mhkk at 2008-1-24 12:05 AM:
去完韓國傻左牙
乜事呀?
Originally posted by mhkk at 2008-1-24 12:22 AM:

琴日架
星期二 3  荷華高斯 對 精英隊  23/01/2008 1 : 0 2 : 0
我唔知賽果架, 可唔可以計埋
星期三 24 愛華頓 對 車路士 細 1.68
@300 (本來想估500, 但見jimjim估大就估少d啦)

讓球主客和 星期三 10 燕豪芬 [-1] 對 鹿特丹斯巴達 [+1] 主 1.55
主客和 星期三 16 里昂 對 羅連安特 主 1.33
主客和 星期三 23 格拉斯哥流浪 對 東史特靈 主 1.001
3x1 @200
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。