<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ronja at 2007-6-6 00:37:

响馬會真$$$買多吖嘛

.
嘻嘻同我一樣
所以我要唔訓覺睇波囉
英格蘭@1.20
法國@1.09
丹麥@1.53
以色列@1.05
俄羅斯(+0.5)@1.78
瑞典@1.18
波斯尼亞@1.10
法羅群島 對 蘇格蘭 (3.5球)細@1.55

8串1   x$1,000    如中派彩:$7,525
土耳其 VS 巴西  (主客和)  和@3.50  

X  

墨西哥 VS 巴拉圭  (讓球主客和)  主@2.50

(  2串1 $200  )
冷門之選:

泰國@19
安道爾@25
法羅群島@17
馬爾他@17
冰島@12
摩爾多瓦@15
列支敦士登@30
格魯吉亞@18

8串1   x$10      如中派彩:$1,334億3千1百30萬......

一晚發過李加成!!!!!!
(中左就真係陰公囉............................點解當初唔買多$10?????)

[ Last edited by AL力克 on 2007-6-6 at 01:09 AM ]
Originally posted by AL力克 at 2007-6-6 01:08:
冷門之選:...
你米可以成世冠軍囉
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-6 01:11 AM:

你米可以成世冠軍囉
錯....係十世........
Originally posted by AL力克 at 2007-6-6 01:12:

錯....係十世........
哈哈!我就信你就買10蚊,如果中左分D零頭比你
Originally posted by 勇勇 at 2007-6-6 01:17 AM:

哈哈!我就信你就買10蚊,如果中左分D零頭比你
....
勇兄...祝你好運...要訓...閃啦......
Originally posted by AL力克 at 2007-6-6 01:19:

....
勇兄...祝你好運...要訓...閃啦......
多謝~!88
友賽即係友賽,巴西又打和,又係 0:0

補飛:
墨西哥 VS 巴拉圭 (波膽)主勝2:[email protected]   $50
                        (波膽)主勝3:[email protected]   $50

恐防墨西哥又開細,補番個入球大細4串1過關先

墨西哥 VS 巴拉圭-----------細@1.90
泰國  VS 荷蘭----------------細@1.72
法羅群島  VS  蘇格蘭------細@1.55
挪威  VS  匈牙利------------大@1.80
(4串1 $50)

共$150

[ Last edited by jimjim12 on 2007-6-6 at 05:57 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。