<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
波斯尼亞 對 馬其頓  和 3.25
葡萄牙 對 希臘        和 3.20
巴西 對 瑞典           和 3.40
3 × 4 @100     =400
科威特 對 伊朗 客 1.90
葡萄牙 對 希臘 主 1.95
加納 對 墨西哥 主 2.45
西班牙 對 意大利 客 3.15
4x5   @100    Total : 500
Originally posted by 艾力克 at 2008-3-26 10:41 PM:

我都唔記得上次跟邊個, 你唔好怪我搭沉船就得
我都話勇勇出口術架啦
上次果個都係我~哈哈
我本身都沉~哈哈
Originally posted by 艾力克 at 2008-3-26 10:40 PM:

"mhkk: 成日買冷門, "好似"幾有心得, 但寧願買嬴波都唔買加一, 所以中o既機會唔算好高"
+1
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
燦美爾[-1] (主隊勝) 和 史雲頓[+1] (客隊勝)
史雲頓[+1] (客隊勝)1.9
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
雲達不來梅 [-1] 對 杜伊斯堡 [+1] 主 1.65
樸茨茅夫 對 韋根 主 1.75
西布朗 對 高車士打 主 1.32
3x1@1000
半全場 星期六 9  保頓 對 阿仙奴 客 2.15
讓球主客和 星期六 7 雲達不來梅 [-1] 對 杜伊斯堡 [+1] 主 1.65
讓球 星期六 10 打比郡 [0] 對 富咸 [0] 客 1.71
讓球主客和 星期六 24 西布朗 [-1] 對 高車士打 [+1] 主 1.90
4x4 @150

[ Last edited by 艾力克 on 2008-3-29 at 07:58 PM ]
【用晒2日d積分,今晚我要做第一】
讓球主客和過關5x16            50分
星期六第5場     主@2.4
星期六第6場     和@3.5
星期六第42場   和@3.25
星期六第45場   和@3.4
星期六第54場   和@3.5
~共800分~

過關5x1                     300分
星期六第5場     主@1.53
星期六第6場     客@1.52
星期六第42場     客@1.85
星期六第45場     客@1.65
星期六第54場     主@2
~共300分~

過關5x26                   20分
星期六第5場      2:0@8
星期六第6場      1:2@8
星期六第42場    1:2@8
星期六第45場    1:2@7
星期六第54場    2:[email protected]
~共520分~

過關5x6                     60分
星期六第5場      細@2.02
星期六第6場      大@1.88
星期六第42場    大@2
星期六第45場    大@1.82
星期六第54場    大@1.9
~共360分~
Originally posted by 勇勇 at 2008-3-29 08:54 PM:
【用晒2...
中左你計埋去
唔係我實希望你唔中
Originally posted by 艾力克 at 2008-3-29 21:02:

中左你計埋去
唔係我實希望你唔中
唔洗慌,一定係我計
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。