<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
嘻嘻!我足知贏返前幾日輸o個D!
輸左幾日差D破產!
我想問問 feuosma 係邊個啊
都唔見佢個POST,我想睇下佢買左D咩野!
佢係唔係 AL力克 啊
        波膽 $100注
小保加VS古古達3:1 9.5賠~~4:2 40賠
總投注$200
Originally posted by jimjim12 at 2007-6-7 15:40:
P.S.2 發現jimjim12係...
嘻嘻!!真係好開心因為問馬會攞返晒D$$$$$
艾力克好野
幫大家計分
又好少計錯喎
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-7 16:23:

你錯喇, 我加錯2次分, 一次係你, 一次好似係bigrice
至於扣少左o個d, 冇人提我都唔知
冇啊
我計過條數岩啊

都唔係好多之嗎,好多人一場買$1000啦

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-7 at 04:51 PM ]
Originally posted by ronja at 2007-6-7 16:56:
今日投注:

波胆3串7過關:

星...
哈哈!買得好狂野喎!
不過真係好大大大機會喎!
我又黎LA!!

過關2X1 $300
巴拿馬VS洪都拉斯 和波3.45賠
墨西哥VS古巴 讓球主客和 主勝1.48賠

波膽過關2X3 $10
巴拿馬VS洪都拉斯1:1@7賠 2:2@16賠
墨西哥VS古巴 3:0@6.5賠 3:1@11賠

孖寶半全膽 $10
第一關0:0~1:1>>>>1:1~2:2
第二關2:0~2:1>>>>3:0~3:1

總共下注$500
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-8 21:46:

孖寶半全膽
如果中左,起馬都有幾萬銀
唉............輸左5舊水估唔到巴拿馬勁到可以贏波
我今晚一定要殺到馬會一頸血!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。