<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 艾力克 at 10-6-2007 19:38:

賤人...過晒d衰氣俾我
唔好瀨喇....
你第一個帖最後排第幾心知肚明啦......
星期日 22  聖保羅  對 明尼路  主 @1.45
星期日 18  洪都拉斯 對 墨西哥  客 @1.38

二串一 x$500

星期日 22 半全場 和主        @4.50
星期日 18 讓球主客和 客勝  @2.05
星期日 13 葡萄牙 U21 對 比利時 U21 入球細 @1.90

三串一 x$50

小賭怡情~
哥斯達黎加
加拿大

2串1.....每注$1,000.......
Originally posted by harvey22 at 12-6-2007 06:03:

你唔死我亡

團結就是力量
越爬越高,遲早KO AL力克
Originally posted by @娛樂滿紛 at 12-6-2007 20:04:
成功
唔知邊個成功啲呢.....
星期二 1  佐加頓斯 對 哥登堡 主勝           @2.00
星期二 3  美國 對 薩爾瓦多    主勝           @1.48

二串一 x $ 500

星期二 3  波膽 2 : 0                               @5.30  x$ 30
星期二 3  半全場 和主                            @4.20      x$ 30
星期二 3  半全場 主主                            @1.48      x$ 30
星期二 4  千里達 對 危地馬拉 入球細        @1.75      x$ 30

總投注:$620

Originally posted by 艾力克 at 13-6-2007 00:58:

星期二 3  美國 對 薩爾瓦多    主勝           @1.48

主: 1.18
半場主: 1.45
讓球主: 1.72
主主: 1.48

你打錯邊樣呀?
開左波都未改好難計架喎
其實下面都有個...............係主主...............
不過既然我打錯.....就計小啲嗰個主勝 @1.18 啦.....................

[ Last edited by Edgar Davids on 2007-6-13 at 09:37 AM ]
Originally posted by kakeidevil at 14-6-2007 15:00:

我冇得刪post
淨係可以edit post
咁咪等你冇褲著時刪返囉.....
Originally posted by 艾力克 at 22-6-2007 01:27:

e..我今晚買多過1,000喎, 係咪除2架
我睇到~~~要守規矩喔~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。