<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲
返回列表 回復 發帖
加多1個波膽!!

小保加vs甘美奧 5:0@40賠

下注$100

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-14 at 12:44 AM ]
唔經唔覺由第2趺左落11!!
唔好意思哩2日冇玩到,因為我係同馬會落真銀同步進行,哩幾日輸左太多錢LA所以要回一回氣!!
今日我又出動LA!!等我諗一諗轉頭下注,我一定會止趺回升架!
Originally posted by Duffy at 2007-6-16 17:39:

你想贏真銀有冇諗過叫榜首嗰位哥仔幫吓你??
米玩啦!!!!o個個米係你囉,我其實都好想問你點可以次次都中
天日有咩野好盤啊,我每日投注上限都係1千蚊,幫手救救命丫
Originally posted by Duffy at 2007-6-18 15:54:

我覺得好飄添呀需公:wi...
        好提意喎E仔
咁樣D會員會玩得認真好多(包括我在內)
不過下次開季先開始,仲有中途一定唔可以加入囉!
得o個幾場!!!!
唔玩啦!!!!
贏左有冇分,不如訓一訓啦!!!!
哈哈!
唔玩幾日,都可以由第11升到去第10位
唔知道會唔會過多2日會去到第5位呢
過關2X1 $1000
荷蘭 U21 VS英格蘭 U21  和波@3.1賠
塞爾維亞 U21 VS比利時 U21  主勝@2.25賠
嘻嘻!我足之上左第一位la
我好彩冇串甘美奧,佢地居然主場輸0:2
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-21 16:57:

你有冇買倒呀, 好勁呀
我有買啊,贏返之前輸o個D啦
我都話過馬會&EF同步進行
我本應諗住買3串1射甘美奧主勝,好彩冇炸
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-21 16:56:

你地搞掂去啦

1. 每週冠軍...
1)每星期-3分,玩玩下唔玩米好大L鑊
2)+30分又真係多左d喎,-6分又太多喎
3)咁又係啊,個個會為左d分主攻波膽(嘻嘻!到時我都會)

[ Last edited by 勇勇 on 2007-6-21 at 05:17 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 鬥智鬥力小遊戲

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。