<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 巴打們﹐俾啲意見丫......
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 巴打們﹐俾啲意見丫......

假設你哋本身已經有個女朋友﹐不過公司隔離舖有個女仔﹐你聽講佢對你有意思(唔知係過去式定現在式)﹐而你自己對佢又好似有野﹐咁你會點呀?
一齊上, 當試下味. 無壞.
當然吾可以比依家戈個知道la.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-6 11:30 PM:
一齊上, 當試下味. 無壞.
當然吾可以比依家戈個知道la.
你去死啦!
你估呢度港男咩
Originally posted by ThomasKoon at 2007-6-6 11:12 PM:
假設你哋本身已經有個女朋友﹐不過公司隔離舖有個女仔﹐你聽講佢對你有意思(唔知係過去式定現在式)﹐而你自己對佢又好似有野﹐咁你會點呀?
只可一心一意!
一腳踏兩船太衰仔啦!
Originally posted by ThomasKoon at 2007-6-6 11:12 PM:
我覺得我唔中意而家果個女朋友

[ Last edited by 物__ on 2007-6-7 at 01:23 AM ]
你咁樣問,你都係想有人叫人上啫,其實你自己都知道有啲唔妥啦,唔係你都唔使問。既然知道有唔妥,而好明顯你又知道唔妥的地方喺邊度,仲要講?……一個還一個啦!你真係唔好以為好棧。唔好話我唔提醒你:你成功既,疲於奔命;唔成功既,一無所有!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-6 11:45 PM:

你去死啦!
你估呢度港男咩
, 我知錯 LA.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-7 12:38 PM:

, 我知錯 LA.
如果佢港男問既話..........
我既答案會同你一樣嫁!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-7 12:40 PM:

如果佢港男問既話..........
我既答案會同你一樣嫁!
  我諗樓主都系心術不正  LA. 哈哈.
不如, 教佢兩件食曬.
靚仔娛
Originally posted by @娛樂滿紛 at 2007-6-7 12:46 PM:

我諗樓主都系心術不正  LA. 哈哈.
不如, 教佢兩件食曬.
呢區個版主好把炮嫁!
小心出事
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 巴打們﹐俾啲意見丫......

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。