<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【head蛙膠盤】nba冠軍戰之一雞兩味
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 阿感 at 2007-6-7 10:07 PM:

冇得買4:3?
你而家買咪受囉感感
A估>>4:2 .................2 pts~
Originally posted by toro at 2007-6-7 10:04 PM:

補充:如果咁橋三比三就停盤(講緊唔估隊嗰邊)

[ Last edited by toro on 2007-6-7 at 10:06 PM ]
假如三比三先停盤,等佢地打左數場再買理論上中的機會提高不少
例如:
頭四場2:2
A估得番兩個可能性(未打前有四個可能性)
B估得番四個可能性(未打前有八個可能性)
中奬機會高一倍
打到第5場還未分到勝負就好了

[ Last edited by kaichun88 on 2007-6-7 at 10:25 PM ]
A估>>4:2 兩分

[ Last edited by asurada001 on 2007-6-7 at 10:33 AM ]
希望升到 1000 分.....係有時間既話...
蛙哥幾時 deadline ???
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-7 11:47 PM:
蛙哥幾時 deadline ???
咪局數三和或者分勝負囉,所以你可以唔買住,但我個人認為買左睇波過癮d
Originally posted by toro at 7-6-2007 23:49:

咪局數三和或者分勝負囉,所以你可以唔買住,但我個人認為買左睇波過癮d
睇吓邊隊攞到兩分先
Originally posted by Edgar Davids at 2007-6-7 11:54 PM:

睇吓邊隊攞到兩分先
哦,都得,騎士上輪咪連追4場囉
a估 4:2
最愛大奶妹
B估 馬刺4比1 一分.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【head蛙膠盤】nba冠軍戰之一雞兩味

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。