<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【head蛙膠盤】nba冠軍戰之一雞兩味
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toro at 2007-6-7 11:49 PM:

咪局數三和或者分勝負囉,所以你可以唔買住,但我個人認為買左睇波過癮d

B估  
馬刺4:0騎士

今年playoff我都冇睇過
我覺得馬刺下場可能留力,都係等多場先~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-13 15:46:
不過下場馬刺 衝刺就唔洗玩
Originally posted by abcde1918 at 2007-6-13 15:46:
同意
回一回氣都要掛,還樹都贏硬
馬刺4:0騎士
返主場先WIN
A+B:
馬厠4:2
A 2分 ,B 1分
Originally posted by 阿感 at 2007-6-13 07:24 PM:
返主場先WIN
A+B:
馬厠4:2
A 2分 ,B 1分
感,只可以買一樣呀,揀一個啦
Originally posted by toro at 13-6-2007 20:23:

感,只可以買一樣呀,揀一個啦
蛙蛙,請處理。
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=3#pid2192447

Edgar Davids 字
Originally posted by Duffy at 2007-6-13 08:28 PM:

蛙蛙,請處理。
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=3#pid2192447

Edgar Davids 字
答左,你做乜唔同左名?
Originally posted by toro at 13-6-2007 20:49:

答左,你做乜唔同左名?
得閒冇人響度搞事,
所以想加吓副 acc 分~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 【head蛙膠盤】nba冠軍戰之一雞兩味

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。