<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講左個大話,然後出事喇,好自責!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ch3mistry at 2007-6-25 01:12 PM:
我覺得好小事ja wor...會唔會係佢太易嬲ja
唉,真係唔知點算好~~~
我愛長澤
Originally posted by eagledogfox at 2007-6-25 05:06 AM:
just say sorry to this girl sincerely,
and ask her to forgive you..
anyway good luck to you.
唉,可以講既我都講晒喇~~~sosad~~~
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-25 08:30 PM:

可能我對自己冇信心~~~我如果真係咁愛佢,我點解會講大話厄佢??唉~~~咁小事都厄佢,咁如果係大事咁咪仲厄得佢透??我真係好差~~~~>.<
講真!
你已經係一個唔錯既男人!

俾著我可能會唔理佢,一早搵過第二個!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-25 09:26 PM:

講真!
你已經係一個唔錯既男人!

俾著我可能會唔理佢,一早搵過第二個!
可惜佢覺得我係冇安全感既男人~~~~唉~~~~~我而家每一日都會keep住用簡短日記既形式去send個MSN Offline msg俾佢,講左我o個日幾點幾點做左乜,希望俾倒安全感佢~~~~我只係諗倒呢個方法~~~~
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-25 09:49 PM:

可惜佢覺得我係冇安全感既男人~~~...
keep going!
你唔會輸既!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-25 09:57 PM:

keep going!
你唔會輸既!
唔唔。
我愛長澤
唔知會唔會遲左...
巴打...我覺得你應該做既...
係冷靜...之後分析佢既行動...
以我睇你打既情況...你要追到佢...就一定要打長途戰...
並不是幾星期就可以攪掂...
如果你真係覺得自己好鐘意or 暫叫愛啦...
就要有一個覺悟...你既成功率好低...
如果你都唔介意..你先好去行動..
一個大話...可以影響好大...
但係你一話送禮佢就應你...就証明影響力大極都有個譜...
你應該明我講咩...
Originally posted by kaing at 2007-6-26 01:28 AM:
唔知會唔會遲左...
巴打...我覺得你...
等你好耐呢
樓主愛個女人愛到無前無後啦!
我諗你呢番話可以幫到佢從另一個角度睇

#23 最後果句
send好多msg俾佢可能會有d煩, 不過無端端唔send佢就會諗點解今日唔send o既?
我諗佢都係諗緊你係一個點o既人先唔理住姐~
俾佢冷靜下諗下野一段時間都好o既~

對你黎講, 依個係無心o既大話
但佢要搵番個人黎對質, 就即係佢好憎人講大話. 你而家都知道喇, 第時乜都講清楚咪好囉.

另一方面, 佢可能都估倒點解你要講大話, 所以就覺得你唔夠大方喇

在小事上忠心,在大事上也能忠心... 你都知錯喇, 下次唔好咪得囉

至於點先可以令佢理番你, 只要令佢感受到你誠意o既"道歉"同"改變"就得喇
好多愛情專家呀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講左個大話,然後出事喇,好自責!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。