<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講左個大話,然後出事喇,好自責!!!
返回列表 回復 發帖
今日早上落左去搵佢,坐埋左一邊,佢見倒我我見倒佢,我地對望左一陣佢冇叫我,我亦冇叫佢,跟住佢就行開左喇,我send左兩個sms俾佢~~

第一個:我想同你講野。

第二個:我會坐係度等。

跟住個半鐘頭過去了,佢都冇搵我,我諗多兩諗開始發自己脾氣,我真係再諗唔倒任何方法去令佢原諒我,我一怒之下send左個少少悔氣既sms:

算喇,我諗你都唔鐘意我係度等,對唔住阻倒你~

跟住我就一支箭咁走左,臨走時望左佢一眼跟住就走左,唔知佢睇唔睇倒我走,又或者睇唔睇倒我個樣好""希""面,但我自問真係乜都做晒囉!!!sms、電話、msn、親身搵佢都做過晒喇,咁都唔得??

跟住5點幾時佢終於破冰打左個電話黎,問我做緊乜~~~但冇耐佢又同佢背後班朋友玩,玩得咁癲咁,我一直唔出聲聽佢地玩,佢就話遲d打番俾我~~~~之後就冇打~~~~
我愛長澤
好多謝你地既指點,我的心情總算平服了不少,但我不知為何現在有一種不想主動找她的衝動~~~不知為何,雖然今日她打番俾我,但我總覺得末夠~~~為甚麼???
我愛長澤
兄弟
我諗你都知發生緊咩事啦!

佢對你愛理不理
鐘意又打俾你,唔鐘意就電話都唔聽

希望你有一日真係可以感動到佢啦!
Originally posted by 自由神 at 2007-6-26 11:44 PM:
兄弟
我諗你都知發生緊咩事啦!

佢對你愛理不理
鐘意又打俾你,唔鐘意就電話都唔聽

希望你有一日真係可以感動到佢啦!
你即係話佢唔鐘意我??
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-26 11:49 PM:

你即係話佢唔鐘意我??
我唔會咁講
佢對你既態度可以話係理你同唔想理你之間

有時做D野出黎好似對你有意思
有時又冷冷淡淡

我覺得佢係騎牛搵馬多(我忍唔住啦!)
佢未搵到第二個,佢都希望有你呢個男仔關心佢,保護佢
不過佢一遇到一個相比你合心水既,佢就走硬!

如果你o係佢搵到第二個之前,溝得掂佢既話呢!你就得米!

如果唔係,你會發覺有一日佢突然完全唔理你
因為佢搵到第二個啦!

以上只係我既諗法!好可能錯嫁!唔好盡信!自己作一D分析
Originally posted by 自由神 at 2007-6-26 11:57 PM:

我唔會咁講
佢對你既態度可以話...
唉~~~睇完好灰~~~

俾d時間我冷靜下~~~sosad~~~
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-27 12:31 AM:

唉~~~睇完好灰~~~

俾d時間我冷靜下~~~sosad~~~
好可能錯嫁!
我同神兄o既睇法岩岩相反

佢知道你唔理佢時, 佢又會打番俾你, 即係佢平時都有諗你啦
如果我係你, 我會休息多一日(唔主動搵佢), 睇下佢係咪真係"遲d會打番俾你"
而且"冷戰期"一個星期都唔係長呀, 雖然講大話係唔岩, 但你都要等佢知道"對佢好唔係必然", 等佢都識得緊張下你
Originally posted by 艾力克 at 2007-6-27 01:05 AM:

好可能錯嫁!
我同神兄o既睇法岩岩相反

佢知道你唔理佢時, 佢又會打番俾你, 即係佢平時都有諗你啦
如果我係你, 我會休息多一日(唔主動搵佢), 睇下佢係咪真係"遲d會打番俾你"
而且"冷戰期"一個星期都唔係長呀, 雖然講大話係唔岩, 但你都要等佢知道"對佢好唔係必然", 等佢都識得緊張下你
訓唔著~~~sosad~~~我諗住星期五之前唔搵佢,等佢搵我~~~佢有冇諗我呢?我唔敢去諗有,我係一個好易就會向好方面諗厄自己既人,唔可以俾我自己再跌多次落去甜圈中,如果再跌,我驚我下次打擊更大,我而家真係好驚會再有打擊~~~7月1日,佢會唔會應約??唉~~~
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2007-6-27 01:43 AM:
訓唔著~~~sosad~~~我諗住星期五之前唔搵佢,等佢搵我~~~佢有冇諗我呢?我唔敢去諗有,我係一個好易就會向好方面諗厄自己既人,唔可以俾我自己再跌多次落去甜圈中,如果再跌,我驚我下次打擊更大,我而家真係好驚會再有打擊~~~7月1日,佢會唔會應約??唉~~~
一定會

我可能睇得負面DD,我希望唔會打擊到你既自信!
我都希望我錯
Originally posted by 自由神 at 2007-6-27 09:09 AM:

一定會

我可能睇得負面DD,我希望唔會打擊到你既自信!
我都希望我錯
呢句係特登安慰定係點??點解你會話一定會應約???

其實佢係一個17歲既女仔,咁快騎牛搵馬??佢既行為我好多朋友都話佢細路女(我同我朋友傾佢d野時),o靚妹,咁又會唔會影響倒你地之前對佢既判斷??
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講左個大話,然後出事喇,好自責!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。