<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講左個大話,然後出事喇,好自責!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Kian76 at 2007-6-26 11:21 PM:
今日早上落左去搵佢,坐埋左一邊,佢...

跟住5點幾時佢終於破冰打左個電話黎,問我做緊乜~~~但冇耐佢又同佢背後班朋友玩,玩得咁癲咁,我一直唔出聲聽佢地玩,佢就話遲d打番俾我~~~~之後就冇打~~~~

1) 佢查緊你係唔係一個人冇野做﹐為緊佢唔開心
2) 而佢同班朋友玩得癲係想表達佢okay﹐ 冇為你唔開心

佢“等緊你”跌落地。。。會冇會扶你起身或踩多兩腳就唔知啦。。

你點解一直唔出聲聽佢地玩﹖
佢就話遲d打番俾你。。有冇好期待先﹖(佢就知你會。。。之後就故意冇打)

佢非常好勝﹐玩緊心理
Originally posted by Kian76 at 2007-6-27 11:27 AM:
呢句係特登安慰定係點??點解你會話一定會應約???

其實佢係一個17歲既女仔,咁快騎牛搵馬??佢既行為我好多朋友都話佢細路女(我同我朋友傾佢d野時),o靚妹,咁又會唔會影響倒你地之前對佢既判斷??.
唔係特登,佢一定會出黎!

17歲........
咁就無咩可能識玩“心理戰”嫁喎
佢無奶由咁快無想戀愛既熱情嫁...
通常17、18歲果D,有人溝都實得嫁啦!

我唔知道!可能我錯啦!
睇下其它版友有咩意見先!
Originally posted by 小强 at 2007-6-27 03:04 PM:

1) 佢查緊你係...
17歲既小妹妹都識玩心理戰?
唔能係掛
Originally posted by 自由神 at 2007-6-27 03:58 PM:

X係掛
Originally posted by 自由神 at 2007-6-27 03:58 PM:

唔能係掛
可能唔係。。。但係呢位17歲既小妹妹就肯定非常享受被溝既感受。。。加埋“哪哪哪。。。你得到。。。你得唔到。。。你得到。。。你得唔到” 既過程。。。爽﹗

其實大家都係玩緊釣魚既游戲。。。有魚上勾就時拉緊條線﹐時放鬆。。。只係最終邊個係條魚。。。好結局就兩位都係條魚 大家一起上釣
Originally posted by 小强 at 2007-6-27 04:40 PM:

可能唔係。。。但係呢位17歲既...
有邊個女仔唔鐘意俾人溝呀

不過我覺得似受又似唔受咁.......
有D過火囉!
Originally posted by 米多人不怪 at 2007-6-27 04:09 PM:

一時唔記得左
Originally posted by 自由神 at 2007-6-27 04:59 PM:

有邊個女仔唔鐘意俾人溝呀

不過我覺得似受又似唔受咁.......
有D過火囉!
如果條女係 likey 條仔話﹐一定會俾D位入。。。唔會拉條線拉到咁緊。。。
Originally posted by 小强 at 2007-6-27 05:14 PM:

如果條女係 likey 條仔話﹐一定會俾D位入。。。唔會拉條線拉到咁緊。。。
Hope so.
不過佢耍得樓主太多了吧
Originally posted by 自由神 at 2007-6-27 09:23 PM:

Hope so.
不過佢耍得樓主太多了吧
好勝掛。。。一定要贏。。。咁易俾你溝到咪好cheap??

17 歲﹐ 卜卜脆﹐ 大把青春﹐有得玩仔點解唔玩? (如果自己對條仔 no feeling)

當然唔係每條女都係咁。。。樓主要睇定D﹐掏盡顆心會好傷
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 講左個大話,然後出事喇,好自責!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。