<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 中國高速傳動第1日升接近100%
返回列表 回復 發帖
my mother got (3000), is it 6 hands?....
Originally posted by DH at 2007-7-5 12:58 AM:
my mother got (3000), is it 6 hands?....

每手股數: 1000
3000=3 手
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by DH at 2007-7-5 12:58 AM:
兩皮幾野了,very lucky
抽唔中 無錢賺 唯有下次再來過...
这里有没有买A股的啊,有没有买入7月3日两新股,西部矿业,和东华科技.明天公布中签结果了
Originally posted by 'nice' at 2007-7-5 12:02 AM:

呢知新股王wo,可能好過洛陽呢
我覺得呢隻似南車,你可以e家食胡(PE成百啦),or貪心D睇下添
洛陽....我係14.3放左....
(放之前果幾日, 佢勁跌....跌到得11個幾)
今日竟然升到17蚊......
不過都賺左7千幾蚊~~都算係咁啦!!

中國傳動.......想等到$20先放, 唔知有無可能~~
Originally posted by 極樂 at 2007-7-5 11:38 PM:

洛陽....我係14.3放左....
(放...
生之前放晒佢

咁樣先就可以無牽無掛去迎接新生命既來臨
我願化身石橋,受那五百年風吹、五百年日曬、五百年雨打,只求她從橋上走過
A股7月12日又有四个新股发行了,大家准备申购啊,每次都申购一去,总有一次会中签的.
Originally posted by tztch at 2007-7-8 09:43 PM:
A股7月12日又有四个新股发行了,大家准备申购啊,每次都申购一去,总有一次会中签的.
預計有多少升幅?
Originally posted by kuru at 2007-7-9 02:00 PM:

預計有多少升幅?
不要买银行的,银行升幅不大的,买食品的那股,涨幅应该翻倍是没问题的,现在物价都在上涨.所以买食品业,比较合算.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 財多學錢 » 中國高速傳動第1日升接近100%

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。