<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你有冇試過同你男/女朋友講...
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 你有冇試過同你男/女朋友講...

有冇講過, "感情對於我黎講唔係咁重要..."

如果對方同你咁講,你會有咩反應,有咩感覺呢?

我自己唔會咁講, 但係如果對方咁同我講得出口, 姐係自己仲未打動到佢, 呢段感情唔會維持到好耐, 會比定心理準備自己有分手架時間, 但會加把勁感動佢lor~

我覺得感情是日常生活的催化劑, 一種推動力~
沒有感情, 行屍走肉, 好不難過!
冇試過.

女仔咁樣講既話,其實就即係 "你對於我黎講唔係咁重要..."
即係要反省下自己付出過D乜,同埋大家既關係.
Originally posted by kalos at 2007-7-10 02:10 PM:
有冇講過, "感情對於...
乜有人類唔重感情ga?????
Originally posted by trista_cheong at 2007-7-10 16:21:

乜有人類唔重感情ga?????
有ga~ 說這話的人都是抱著「說話放在前面較好聽」的心態;
為了型格, 為了下台階, 也可能是為了裝作灑脫...
Originally posted by kalos at 2007-7-10 02:48 PM:

有ga~ 說這話的人都是抱著「說話放在前面較好聽」的心態;
為了型格, 為了下台階, 也可能是為了裝作灑脫...
講真﹐我覺得似拒絕你ge藉口多d wor....  
Originally posted by 我愛哀啲溫 at 2007-7-10 20:20:

講真﹐我覺得似拒絕你ge藉口多d wor....  
Oor~ This is only a topic to chat/filter-004, not happened on me ga~
Thx for caring~
Originally posted by kalos at 2007-7-11 06:59 PM:

Oor~ This is only a topic to chat/filter-004, not happened on me ga~
Thx for caring~
我都係亂up ja... 唔駛理我講咩a~^^
感情對於我黎講唔係咁重要=我其實唔鍾意你,你死心吧la
Originally posted by loklok117 at 2007-7-13 12:22 AM:
感情對於我黎講唔係咁重要=我其實唔鍾意你,你死心吧la
我都有同感
Originally posted by mcsimon0574 at 2007-7-13 01:26 AM:

我都有同感
..........  

潑人冷水好似好衰咁喎~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 你有冇試過同你男/女朋友講...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。